2020 Lamborghini Huracan EVO Kuzey Amerika’ya Ulaştı

Ototeknikveri     21 Nisan 2019 08:59

Lamborghini yeni Huracan EVO Coupe ve Spyder modellerini Kuzey Amerika prömiyeri için New York Otomobil Fuarı’na getirdi. Fuar esnasında yeni model özel bir etkinlikle tanıtıldı.

2020 Lamborghini Huracan EVO Kuzey Amerika’ya Ulaştı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Lambo güncellenen 5.2 litre doğal emişli V10 motoru kullanıyor. 640 hp güç çıkışına sahip motorla otomobil 2.9 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkıyor (Spyder: 3.1 saniye). Azami hız ise 325 km/s.

 

Yeni Huracan Evo aynı zamanda pek çok Performante güncellemesi ve Lamborghini’nin yeni nesil Dinamica Veicolo Integrata (LDVI) işlemci ünitesiyle geliyor. LDVI süper otomobilin dinamik davranışının her bir noktasını kontrol ediyor ve daha heyecan verici bir deneyimi yüksek performansla sunuyor.

 

Otomobilin yanal, yatay ve dikey hızlanmasını izleyen, yuvarlanma, yalpalama ve yoldan çıkma risklerini ölçen özel gaz pedalları ve jiroskop sensörleriyle performans daha da iyileşiyor.

 

İlk Huracan ile karşılaştırıldığında, güncellenen EVO optimize edilen zemin, yeniden konumlandırılan egzoz çıkışları, yeni bir entegre arka kanat ve tam genişlikte arka difüzör ile geliyor.

 

İç mekanda da önemli değişiklikler var. Yeni 8.4 inç dokunmatik ekran orta konsolda yer alıyor, istenen tüm bağlantı seçenekleri ve opsiyonel çift kameralı telemetri sistemi de beraberinde sunuluyor.

 

ABD’de yeni Huracan EVO Coupe 261.274 dolar, Spyder ise 287.400 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. İlk teslimatlar yaz aylarında başlayacak.

Son Güncelleme : 21 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo