Çin’e Özel Chevrolet Onix Redline Detaylandı

Ototeknikveri     21 Nisan 2019 11:39

Şangay Otomobil Fuarı’nı takiben, Chevrolet yeni Onix kompakt sedan modelinin detaylarını açıkladı.

Çin’e Özel Chevrolet Onix Redline Detaylandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çinli müşteriler Chevrolet Onix Redline’ı sipariş etmeye başladı. Modelin iki versiyonu bulunuyor ve birisi 14.500 dolar, diğeriyse 14.900 dolar fiyatla satın alınabiliyor. Redline’ın ardından önümüzdeki aylarda başka versiyonların da gelmesi bekleniyor.

 

SAIC-GM ortaklığı tarafından üretilen yeni Onix’in sportif Redline versiyonu kırmızı ve siyah tasarım detaylarıyla geliyor. 16 inç jantlar, logolar ve başka yerlerde siyah renkler kullanılırken, ön panjurda ve ayna kapaklarında kırmızı detaylar var.

İç mekanda arka yolcular için cömert genişlikte alan sunuluyor. Kabinin çeşitli noktalarında toplam 22 depolama alanı bulunurken bagaj kapasitesi 469 litre.

Yeni Onix, pek çok yeni Chevrolet ve Buick B ve C segmenti otomobil gibi GEM platformunu kullanıyor. Otomobil gücünü 1.0 litre Ecotec 325T turboşarjlı üç silindirli benzinli motordan alıyor. Motorun güç çıkışı 123 hp (125 PS), tork değeriyse 180 Nm. Motora altı vitesli Dynamic Start/stop Shift (DSS) otomatik şanzıman eşlik ediyor. Otomobilin yakıt tüketimi 4.9 litre/100 km ve China 6 emisyon standartlarına uyumlu.

 

Otomobilin standart özellikleri arasında MyLink multimedya sistemi Apple CarPlay, Baidu CarLife, OnStar Intelligent Link ve Xiao O akıllı sürüş asistanıyla öne çıkıyor. Ayrıca 3.5 inç sürücü bilgilendirme ekranı, deri kaplı çok fonksiyonlu direksiyon, spor koltuklar ve hava filtre sistemi de standart özelliklere dahil.

Standart güvenlik sistemleri arasındaysa EC, ABS, EBD, TCS ve Yokuş Kalkış Asistanı bulunuyor. Opsiyonel özellikler arasında yedek kamera, arka radar, lastik basıncı izleme sistemi (TPMS) ve ISOFIX çocuk koltuğu kilidi yer alıyor.

Son Güncelleme : 21 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo