2019 Mercedes CLA Coupe’den Yeni Görüntüler

Ototeknikveri     22 Nisan 2019 12:18

Mercedes Avrupa’da yeni CLA Coupe’yi tanıtyor ve dört kapılı coupe modelden detaylı fotoğraflar yayınladı.

2019 Mercedes CLA Coupe’den Yeni Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2019 CLA sportif görünümünü koruyor ve buna artan uzunluğu ve genişliğiyle dinamik ölçülerini ekliyor.

 

Yeni model sadece daha büyük değil, aynı zamanda 30 mm uzayan aks mesafesi ve genişleyen gövdesi sayesinde iç mekanı da daha geniş. Bu sayede yolcular daha fazla omuz ve bacak mesafesinden faydalanıyor.

 

Avrupalı müşteriler zengin benzinli motor seçeneklerine sahip olacaklar. Bunlardan ilki 134 hp CLA 180 olurken, en üstte 302 hp CLA 35 AMG yer alacak. Ayrıca üç dizel seçenek bulunuyor. Dört çekişli sürüş sistemiyse opsiyonel olarak CLA 220 ve CLA 250 benzinli modellerle, standart olarak 35 AMG ile birlikte sunuluyor.

 

İç mekanda A-Serisi ile aynı stil görülüyor. Söz konusu modelin premium kompakt sınıfının en özel kabinine sahip olduğu düşünülürse bu gayet iyi bir şey. İki adet 10.25 inç ekran (opsiyonel) içeride ilk dikkat çeken özellik. Ayrıca MBUX multimedya sistemi, lüks görünümlü konsol, farklı renkler ve materyaller iç mekana konfor ve estetik katıyor.

 

Araçta üç farklı süspansiyon seçeneği olacak: çelik yaylı standart süspansiyon, önde McPherson süspansiyon ve arkada multilink süspansiyon. Ayrıca güçlü denge çubukları, azaltılmış yerden yükseklik ve aktif adaptif süspansiyon da özellikler arasında.

 

Yeni Mercedes CLA’nın ilk teslimatları Avrupa’da gelecek ay başlayacak.

Son Güncelleme : 22 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo