Avrupa Versiyonu 2020 Renault Koleos Görüntülendi, Çin Versiyonu Şangay’da Tanıtıldı

Ototeknikveri     22 Nisan 2019 12:40

İkinci nesil Koleos SUV Avrupa’da sadece 2017’nin ortalarından beri satışta. Renault şimdiden güncellenen modelin testlerine başladı.

Avrupa Versiyonu 2020 Renault Koleos Görüntülendi, Çin Versiyonu Şangay’da Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault’nun en büyük SUV’sinin satışları özellikle de rakibi Peugeot 5008’e kıyasla pek de iyi gitmiyordu. Ayrıca Avustralya, Orta Doğu, Güney Amerika ve Çin gibi piyasalarda otomobil 2016’an beri satışta. Bu etkenler firmayı henüz genç bir model olmasına rağmen Koleos’u güncellemeye itti.

 

Renault güncellenen Koleos’un Çin versiyonunu sessiz sedasız Şangay Otomobil Fuarı’nda tanıttı. Avrupa versiyonunda da tamamen aynı yeniliklerin mi yer alacağını henüz bilmiyoruz.

 

Almanya’da test edilen iki Koleos prototipinin casus fotoğraflarında, Avrupa versiyonunda daha kapsamlı bir güncelleme yapılmış gibi görünüyor. Ön ve arka uçlar, arka köşe panelleri, arka yan pencereler ve kaputun ön yarısı kamuflajlanmış.

 

Öte yandan, Şangay’da tanıtılan Koleos “Phase 2” yeni bir ön tampona, yeni ön panjur çerçevesine ve stili güncellenen gündüz farlarına sahip. Çin versiyonunda arka kısım Avrupa ile aynı görünüyor ancak tek fark hafifçe güncellenen stop lambası imzası.

 

İç mekandan henüz fotoğraf yok ancak Renault’nun iç mekanda kapsamlı bir değişiklik yaptığı düşünülmüyor. Koleos Clio’da çıkan yeni multimedya sistemiyle sunulursa bu güzel bir gelişme olurdu.

 

Şu anda Avrupa piyasalarının çoğunda tek motor seçeneği var, bu da 175 PS (173 hp) 2.0 litre dCi turbo dizel, ayrıca motora X-Tronic CVT şanzıman eşlik ediyor. Bununla birlikte önden çekişli ya da dört çekişli sürüş sistemi tercih edilebiliyor. Yeni motor seçeneklerinin eklenip eklenmeyeceğini daha sonra göreceğiz.

Son Güncelleme : 22 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo