2020 Corsair Çin’de Üretilen İlk Lincoln Modeli Olacak

Ototeknikveri     23 Nisan 2019 08:12

Yeni Lincoln Corsair kompakt lüks SUV markanın en çok satılan modeli olmak için her şeye sahip.

2020 Corsair Çin’de Üretilen İlk Lincoln Modeli Olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firmanın en küçük crossover otomobili yeni bir platform kullanıyor, ayrıca çarpıcı bir tasarım ve en yeni teknolojilerle geliyor. Bu model aynı zamanda Lincoln’ün en uygun fiyatlı SUV’si olacak ve sadece lüks modellerle değil ana akım rakiplerle de yarışabilecek.

Tüm bunlar bir kenara, Corsair’in tam potansiyelini ortaya çıkartması için öncelikle dünyanın en büyük otomobil piyasası Çin’de tutulması gerekiyor. Firma da bunun farkında ve 2020’den itibaren Corsair Lincoln’ün Çin’de üretilen ilk aracı olacak.

Sadece Çin’e özel versiyon yerel olarak üretilecek, ABD modeliyse Kentucky eyaletindeki Louisville fabrikasından çıkacak. Lincoln yeni Corsair’in özellikle genç müşterileri ve diğer markalardan gelen yeni müşterileri çekeceğini düşünüyor.

Yerine geldiği modelden daha alçak, daha geniş ve uzun olan Corsair, yenilenen 2020 Ford Escape ile aynı önden çekişli platformu kullanıyor. Buna Lincoln’e özel entegre burçlu arka süspansiyon eklenmiş.

2020 Corsair bu sonbaharda ABD’de çıktığında iki farklı dört silindirli benzinli motorla gelecek: 2.0 litre 250 hp gücünde 372 Nm torka sahip standart seçenek ve opsiyonel 2.3 litre 280 hp gücünde 420 Nm torka sahip diğer motor. Her iki motor da yeni sekiz vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor ve dört çekişli sürüş sistemi de eklenebiiyor. Corsair’in daha sonra plug-in hibrit versiyon da sunması bekleniyor.

Son Güncelleme : 23 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo