BMW'NİN HAZİRAN 2014 KAMPANYASI

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:38

BMW, Haziran ayı kampanyası kapsamında, indirimler, hediyeler ve ödeme kolaylıkları içeren kredi fırsatları sunuyor.

BMW'NİN HAZİRAN 2014 KAMPANYASI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda tüm “0 km” BMW marka otomobillerde sabit € / TL kuru kampanyası Haziran ayında da sürüyor. Kampanya kapsamında, BMW 1 Serisi Joy Edition 83.500 TL’den, BMW 316i M Joy Edition ise 122.300 TL’den başlayan fiyatlarla Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcıları’nda satışa sunuluyor. Ayrıca tüm BMW 3 Serisi, BMW 5 Serisi ve Yeni BMW X3’te geçerli takas avantajları da kampanya kapsamında sunuluyor. 
 
BORUSAN OTOMOTİV PREMIUM FINANCE;
Haziran ayına özel, BMW 3 Serisi ve BMW 5 Serisi modellerinde 3 yıl/60.000 km geçerli olan BMW Service Inclusive hediyesi ya da Premium Finance aracılığıyla; BMW 3 Serisi için 85.000 TL’ye, BMW 5 Serisi otomobiller için 100.000 TL’ye ve 36 ay vadeye kadar %0,95 faiz oranı ile kredi kullanımı fırsatı sunuluyor. Ayrıca BMW X1 ve tüm Land Rover modellerinde ilk taksit ödemelerine Aralık ayında başlama imkanı veren taksit erteleme avantajı da bulunuyor. Premium Finance ayrıcalığıyla düşük taksit imkanları ve kişiye özel esnek geri ödemeli kredi seçenekleri Mini modelleri için de tercih edilebiliyor. 
 
BORUSAN OTOMOTİV PREMIUM KİRALAMA;
Borusan Otomotiv Premium Kiralama ile Haziran ayında kiralanan BMW 320i ED modellerinde; fiyatı 3000€’ya varan Luxury, Modern veya Sport Line donanım paketleri hediye ediliyor.
 
M PERFORMANCE AKSESUARLARI’NDA M FEST’E ÖZEL AVANTAJ
BMW modellerinde aerodinamiği, yürüyen aksamı, güç aktarım organları ve kokpitin sportif performansını en üst seviyeye taşıyan BMW M Performance Aksesuarları, M Fest’e özel %30 indirim avantajı, 30 Haziran tarihine kadar Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisleri’nde sunulmaya devam ediliyor.
 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER KAMPANYA HABERLERİ

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo