Renault Avrupa Alaskan Modelini Yeni Motor ve Arka Süspansiyonla Güncelledi

Ototeknikveri     24 Nisan 2019 10:15

Avrupa’da ilk piyasaya çıkışından henüz iki yıl geçmemişken, Renautl Alaskan rekabet gücünü korumak için güncellendi.

Renault Avrupa Alaskan Modelini Yeni Motor ve Arka Süspansiyonla Güncelledi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Pickup kamyonet artık 1.1 ton taşıma kapasitesine sahip, bu da önceki modelden 127 – 146 kg arası daha fazla. Çekme kapasitesiyse yine 3.5 ton.

Taşıma kapasitesindeki artış yeni beş bağlantılı arka süspansiyon sayesinde olmuş. Bu aynı zamanda titreşimi azaltarak konforu iyileştiriyor. Alaskan artık diskli arka frenler ve Otomatik Acil Fren (AEB) sistemine de sahip.

AEB ilk donanım seviyesinden itibaren standart donanım olarak geliyor, bazı piyasalarda ise opsiyonel sunuluyor. Yeni donanım kardeş model Nissan Navara’dan geliyor.

Pickup aracın motoru da güncellendi ve en yeni kirlilik kontrol teknolojilerini kullanıyor. Bunlar arasında SCR sistemi de bulunuyor. 2.3 litre çift turbo dizel iki farklı güç çıkışıyla sunuluyor (158 hp ya da 187 hp). İlk seçeneğin tork değeri 22 Nm artarak 425 Nm olmuş. Daha önce olduğu gibi müşteriler yine standart altı vitesli manuel ya da opsiyonel yedi vitesli otomatik şanzıman alabiliyor.

Teknoloji cephesinde 2020 Alaskan artık yeni Renault multimedya sistemiyle geliyor. Sistem Android Auto ve Apple CarPlay desteği, 360 derece kamera, ayrıca yeni Treyler Asistanı ile geliyor. Ek olarak, Yokuş İniş Kontrolü ve Yokuş Kalkış Asistanı da geliştirilmş ve yeni dinamik kontrol sistemiyle birlikte geliyor.

Stil güncellemeleri ise yeni 17 inç alaşım jantlar ve tasarımı yenilenen 18 inç opsiyonel jantlardan ibaret.

 

Güncellenen Renault Alaskan Avrupa’da sonbaharda satışa çıkacak.

Son Güncelleme : 25 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo