VW Golf Mk8 Satışları Şubat’ta Başlayacak

Ototeknikveri     25 Nisan 2019 10:40

Volkswagen yeni nesil Golf’ü Avrupa’da Şubat 2020’den itibaren satışa sunacak. Gelişmiş multimedya sistemindeki bir aksaklık modelin çıkışını geciktirdi.

VW Golf Mk8 Satışları Şubat’ta Başlayacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen markası yöneticisi Juergen Stackmann, yeni nesil Golf’ün Avrupa’da 2020 yılının dokuzuncu haftasında, yani 24 Şubat’tan itibaren satışa sunulacağını açıkladı. Model ilk önce Almanya’da çıkacak, daha sonra diğer Avrupa ülkelerine de gidecek.

 

Yeni Golf’ün gecikmesi otomobildeki onlne güncellemelerle sürekli internete bağlı multimedya sistemindeki aksaklıklardan kaynaklandı. Stackmann gelecekteki ürünler için çok önemli bu yazılımın kendilerine zorluk çıkardığını hiç bir zaman gizlemediklerini, ekibin çok sıkı şekilde çalıştığını belirtti.

 

Stackmann problemlerin online güncelleme fonksiyonundan kaynaklandığını, firmanın mühendislerinin bunu çözmeye yaklaştığını söyledi.

 

Stackmann, “Bir akılı telefon çalışmadığında müşteri öfkelenebilir ancak hemen ertesi gün bu sorun çözülebilir ve müşterinin herhangi bir zararı olmaz. Otomobiller ise çok farklı, insan hayatının söz konusu olduğu bu araçlarda yanlış gidecek bir şey güvenlik riski yaratabilir. Bu yüzden güvenlik standartları çok daha yüksek.” dedi.

 

Volkswagen’in ilk planı yeni Golf’ü Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sınmaktı. Firma bunun yerine fuarda ID ailesinin ilk üyesi elektrikli ID hatchback modelinin prömiyerine odaklanacak.

Son Güncelleme : 26 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo