KİA SPORTAGE 1.6 BENZİNLİ OTOMATİKTE, BAZ DONANIM SEVİYESİ COMFORT

Ototeknikveri     19 Haziran 2014 06:06

Kia Sportage 1.6 otomatik vites Comfort donanım seviyesi ile 68.650 TL fiyatla Türkiye'de.

KİA SPORTAGE 1.6 BENZİNLİ OTOMATİKTE, BAZ DONANIM SEVİYESİ COMFORT
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2014 yılının ilk çeyreğinde geçirdiği hafif makyaj operasyonu ile birlikte, 1.6 litrelik benzinli motor seçeneğinde otomatik şanzıman seçeneğini sunmaya başlayan Kia Sportage, Haziran ayından itibaren Comfort donanımına eklenen otomatik vites seçeneği ile showroomlardaki yerini alıyor. Makyajın ardından, ülkemizde manuel şanzımanla beraber Comfort, Concept ve Concept Plus olmak üzere üç farklı donanım seviyesi ile sunulmakta olan Sportage 1.6 benzinlide, otomatik şanzıman Concept Plus ve Premium donanım seviyeleri ile birlikte sunuluyordu. Haziran ayı ile birlikte Comfort seviyesinde de otomatik şanzıman opsiyonunu sunmaya başlayan Kia bu sayede, otomatik Sportage'ye ulaşma bedelini yaklaşık 10.000 TL daha aşağı çekmiş oldu. Concept Plus donanım seviyesine sahip otomatik vitesli Sportage 79.200 TL fiyata sahipken bu değer Comfot seviyesi için 68.650 TL olarak belirlenmiş.
 
Yenilenen Kia Sporage detaylı resim galerisi için lütfen tıklayınız.
 
6 ileri oranlı otomatik vitese sahip olan Kia Sportage'ın giriş seviyesi olan Comfort'ta, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, iyonizerli çift bölgeli tam otomatik klima, ön silecek buz çözücü, yağmur sensörü, far sensörü, arka park sensörü, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, direksiyondan kumandalı radyo/CD/MP3 çalar, AUX ve USB girişi, gibi donanımlar ile yüksek konfor, ESP (Elektronik Dengeleme Programı), HAC (Yokuş Kalkış Destek Sistemi), DBC (Eğim İniş Kontrolü), ROP (Takla Önleme Sistemi), sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.
 
Kia Sportage modelini ve fiyatlarını incelemek için lütfen tıklayınız.
 
Otomatik vitesli Kia Sportage Comfort versiyonda yer alan 1.6 litrelik benzinli motor 6300 d/d’de 135 hp güç üretirken, 4850 d/d’de 164 Nm olan maksimum torkunu veriyor. 6 kademeli otomatik şanzıman ve önden aktarma ile 0'dan 100km/s hıza 12.9 sn’de ulaşan aracın son hızı 160 km/s. 1.6 benzinli otomatik Sportage şehir içinde 100 km’lik bir kullanımda yaklaşık 11.6 litre, şehir dışında 7.2 litre ve ortalamada 8.8 litre yakıta ihtiyaç duyuyor.

Son Güncelleme : 19 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo