MINI'DEN CLUBVAN CAMPER, COWLEY VE COUNTRYMAN ALL4 CAMP

Ototeknikveri     19 Temmuz 2013 03:07

Mini, tatilini kamp yaparak geçirmek isteyenler için özel alternatiflr sunuyor.

MINI'DEN CLUBVAN CAMPER, COWLEY VE COUNTRYMAN ALL4 CAMP
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

MINI, tatilini kamp yaparak geçirmek isteyenler için üç farklı konsept hazırladı. Clubvan Camper, Cowley ve Countryman ALL4 Camp adı verilen modeller, marka tarafından lüks kamp araçları olarak nitelendiriliyor. MINI Cowley adı verilen versiyon, Mini Cooper'a 300 kg'daha az ağırlığa sahip sürgülü pencere ve kapıları olan bir römorkun eklenmesiyle elde edilmiş. Güneş modülüne de sahip 230 voltluk enerji ünitesi sayesinde TV/DVD, buzdolabı ve ses sistemi gibi donanımların sunulduğu araçi iki kişinin uyuyabilmesi için tasarlanmış. Ayrıca mini mutfak ve su tankına sahip lavoba tesisatı da araçta yer alıyor.
 
 
Clubvan Camper ise tek kişi için tasarlanmış. Dünyanın en küçük lüks kamp arabası olarak nitelendirilen araçta, buzdolabı ve mini mutfak ve bir kişi için yatak mevcut. Açılabilir cam tavana da sahip araçta, uydu-navigasyon sistemi ve zemin altına monte edilen su deposu sayesinde duş sistemi de bulunuyor.
 
 
MINI Countryman ALL4 Camp ise, aracın tavanına monte edilen ve açılarak çadır haline gelen bir sisteme sahp. İki kişi için kamp imkanı sunan bu sistemin haricinde araçta iki adet bisikleti taşımaya imkan sağlayan özel raf sistemi de mevcut.
 
 

Son Güncelleme : 19 Temmuz 2013

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo