Porsche Taycan’dan Yeni Görüntüler

Ototeknikveri     28 Nisan 2019 01:37

Porsche geçen ay Taycan elektrikli sedan modelinin tasarım çizimlerini yayınlamıştı. Bunlardan gördüğümüz kadarıyla 2015’teki Mission E konseptiyle benzerlikler vardı.

Porsche Taycan’dan Yeni Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma daha sonra kamuflajlı Taycan’ın resmi fotoğraflarını da yayınladı ve böylece elektrikli performans otomobili hakkında biraz daha fikir sahibi olduk. Şimdiyse Almanya’dan yeni casus fotoğraflar geldi.

 

Taycan Forum’un üyeleri Porsche’nin ilk elektrikli otomobilini her zamankinden daha az kamuflajla görüntüledi ve özellikle farlar ile stop lambalarını bu kez net şekilde gördük. Porsche aydınlatmaların çevresine şekillerini gizlemek için çıkartmalar yapıştırsa da, farların artık son şeklini aldığı anlaşılıyor.

Otomobilin Mission E konseptiyle benzerliği oldukça açık. Farlar benzer bir şekle ve imzaya sahip ancak konseptin aksine şeffaf kapağa sahip. Arka lambalar da yine konsepti anımsatıyor ancak bazı özgün detaylar da var.

Lambaların yanında casus fotoğraflar ön ve arka tamponların, arka yan camların ve arka çamurlukların son şeklini de gösteriyor. Tamponlar öndeki keskin splitter ve arkadaki dev difüzör ile oldukça agresif görünüyor.

 

Otomobilin ne kadar kaslı olduğuna ve Porsche karbon seramik frenlerle geldiğine bakarsak, bunun en üst donanım seviyesi “Turbo” model olması muhtemel. Porsche Taycan sedan modelini Eylül ayında tanıtacak ve yıl sonundan önce teslimatlara başlayacak Model şimdiden 20.000 rezervasyon aldı. Cross Turismo versiyonu ise 2020’de gelecek.

Taycan 3.5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor ve tek şarjla 500 km menzile sahip. 800 volt teknolojisiyle Taycan sadece 4 dakikalık şarjla 100 km mesafe gidebilecek.

Son Güncelleme : 28 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo