Citroen C1 ve C3 Aircross “Origins” Koleksiyon Versiyonları Çıktı

Ototeknikveri     28 Nisan 2019 02:05

Yüzüncü yıl kutlamaları çerçevesinde Citroen “Origins” koleksiyon serisinin son iki modeli C1 ve C3 Aircross’u da çıkardı. Her iki model de siparişe açıldı. Üretim ise gelecek ay başlayacak.

Citroen C1 ve C3 Aircross “Origins” Koleksiyon Versiyonları Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tüm “Origins” koleksiyon modelleri özel bronz renkler ve grafiklere, ayrıca pek çok yeni stil özelliğine sahip.

 

C1 ‘Origins’ Collector’s Edition

Başlangıç fiyatı 13,830 £ (17,846 $) olarak belirlenen ve Vti 72 S&S manuel 5 kapılı versiyonla satılacak Citroen’in şehir otomobili standart Lipizzan Beyaz boya ile gelecek. Gallium Gri, Carlinite Gri ve Caldera Siyah metalik boyalar da opsiyonel ekstra olarak sunuluyor. Diğer özellikler arasında 15 inç siyah “Planet” tekerlekler ve standart Siyah iki tonlu tavan bulunuyor.

İçeride altın rengi dikişlerle gri Heather kumaş koltuk döşemeleri bulunuyor. “Origins” özel renk paketiyle hava girişlerine, orta konsol fasyasına ve vites kolu çevresine bronz tonları eklenebiliyor. Bu C1 Flair donanım seviyesini temel alıyor. Böylece araçta özel halı paspaslar, özel logolar, ayrıca arka kamera, yokuş kalkış asistanı, 7 inç dokunmatik ekranlı ve Android Auto, Apple CarPlay ve Mirror Link destekli multimedya sistemi, otomatik klima ve otomatik ışıklar gibi özellikler de bulunuyor.

C3 Aircross ‘Origins’ Collector’s Edition

Bu C3 Aircross PureTech 110 S&s 6 vitesli manuel versiyonla geliyor ve başlangıç fiyatı 19.355 £ (24.975 $) olarak belirlenmiş. Gövde doğal beyaz boya, tavan ise siyah iki tonlu boya ile geliyor. Diğer renk seçenekleri Kozmik Gümüş, Platin Gri ve Mürekkep Siyah metalik boyalardan oluşuyor.

Standard kit 16 inç siyah “Matrix” alaşım jantlar, C1 ile aynı “Origins” renk paketi, özel “Origins” çıkartmaları ve içeride yine altın rengi dikişli gri kumaş döşemelerden oluşuyor.

Feel donanım seviyesini temel alan C3, Citroen Connect Box ve SOS & Yol Yardımı, Citroen Connect Nav, ayrıca Mirror Screen, Android Auto, Mirror Link ve Apple CarPlay desteğiyle geliyor. Araçta ayrıca park sensörleri, otomatik lambalar ve silecekler, otomatik klima ve otomatik kararan arka aynası bulunuyor.

Son Güncelleme : 28 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo