Mitsubishi'den Amerika İçin Nissan Frontier'i Temel Alan Yeni Pickup

Ototeknikveri     29 Nisan 2019 10:06

Mitsubishi, Amerika Birleşik Devletleri'nde Raider'in 2009'da piyasadan kaldırılmasından bu yana yeni bir pickup sunmadı.

Mitsubishi'den Amerika İçin Nissan Frontier'i Temel Alan Yeni Pickup
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Raider beklenen başarıyı göstermedi ancak şirket yine de segmente geri dönmek istiyor gibi görünüyor.

 

Wards Auto ile konuşan Mitsubishi Motors Kuzey Amerika Operasyon Direktörü Mark Chaffin, şirketin Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni bir pickup sunmak istediğini doğruladı. Chaffin, yeni pickup modelin “Mitsubishi'ye ve müşteri kitlesine uygun, ayrıca pazarda gerçekten rekabet edebilecek güçte” olması gerektiğini söyledi.

 

Mitsubishi, ABD'de nispeten küçük bir oyuncu, ancak şimdi Renault ve Nissan ile daha büyük bir ittifakın parçası. Bu, Nissan yeni bir Frontier üzerinde çalıştığını onayladığı için tamamen yeni bir pickup modelin önünü açabilir.

 

Henüz resmileşmedi ancak haberler Mitsubishi'nin ittifak için gelecek nesil pickup araçların geliştirilmesine öncülük etme görevini üstlendiğini öne sürüyor. Yeni merdiven şasili platformun yeni nesil Nissan Frontier ve Navara'nın yanı sıra Renault Alaskan ve Mercedes X-Class gibi farklı modelleri desteklemesi planlanıyor. Söylentiler ayrıca Mitsubishi'ye yeni bir Triton gelebileceğine de işaret ediyor ancak bu 2024 yılını bulabilir.

 

Mitsubishi'nin yeni kamyoneti hakkında çok az şey biliniyor, ancak yeni nesil Frontier'in gelecek yıl 2021 modeli olarak tanıtılacağı öne sürülüyor. On yıldan fazla bir süre sonra bu ilk yeniden tasarım olacak ve yaklaşık 300 hp (224 kW / 304 PS) güç çıkışına sahip yeni bir V6 motorla çalıştırılabilecek. Ayrıca, giriş seviyesi dört silindirli bir motor ve mevcut beş vitesli şanzımanın yerini alabilecek yeni bir yedi vitesli otomatik şanzıman için de beklenti var.

Son Güncelleme : 30 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo