PSA Peugeot Boxer ve Citroen Jumper Elektrikli Minibüslerini Tanıtıyor

Ototeknikveri     30 Nisan 2019 10:51

PSA, Peugeot Boxer ve Citroen Jumper modellerinin elektrikli versiyonlarını Birmingham Ticari Araçlar Fuarı’nda sergiliyor. Fuar 2 Mayıs’a kadar devam edecek.

PSA Peugeot Boxer ve Citroen Jumper Elektrikli Minibüslerini Tanıtıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Boxer Electric ve Jumper Electric, versiyona göre değişen iki farklı seviyede otonomi sunacak. Elektrikli sürüş mesafesi 227 km – 272 km arasında değişecek.

 

PSA Boxer Electric ve Jumper Electric modellerini yanmalı motorlu versiyonlarla birlikte İtalya’da, Val di Sangro’daki Sevel fabrikasında üretecek. Elektrikli araçlarda üretim ve onay sürecinde BD Auto ile işbirliği yapılacak. Pil takımları ve elektrikli motorlar hakkında şimdilik ayrıntı verilmedi.

 

Firma bu girişimin tüm binek otomobiller ve ticari araçların elektriklendirilmesini amaçlayan “Push to Pass” stratejik planıyla uyumlu olduğunu belirtiyor.

 

PSA Grubu Hafif Ticari Araçlar Yöneticisi Philippe Narbeburu, “Bu yeni ürünlerimiz markalarımız için hafif ticari segmentinde avantaj sağlayacak. Bu sayede sıfır emisyonlu sürüşün profesyonel müşterilerin ihtiyaçlarından ödün vermeden uygulanabilmesi anlamında Avrupa’da liderliğimizi güçlendirecek.” dedi.

 

PSA ayrıca Peugeot Expert ve Traveller, Citroen Dispatch ve SpaceTourer, Opel Vivaro ve Vivaro Life ticari modellerinin de gelecek yıl elektriklendirilmiş versiyonlarının çıkacağını açıkladı. Bunların yanı sıra 2021 yılında Peugeot Partner, Citroen Berlingo ve Opel Combo kompakt minibüsler de elektriklenecek.

Son Güncelleme : 30 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo