Yeni Mercedes-Benz GLS AMG 63 Böyle Görünmeli

Ototeknikveri     30 Nisan 2019 11:20

Yeni Mercedes-Benz GLS kısa süre önce New York Auto Show’da tanıtıldı. Yakın gelecekte Modelin AMG GLS 63 performans versiyonu da çıkacak.

Yeni Mercedes-Benz GLS AMG 63 Böyle Görünmeli
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

New York’ta ilk tanıtılan 2020 GLS versiyonu GLS 580 4Matic olmuştu. Bu SUV 4.0 litre V8 motor, EQ Boost 48 volt sistem ve entegre marş motoruyla geliyor. Motor 482 hp güç çıkışı ve 700 Nm tork üretiyor. Marş motoru ilave 21 hp daha güç çıkışı ve 250 Nm tork desteği sunuyor.

 

Neredeyse 500 hp gücündeki büyük bir Mercedes-Benz SUV, özellikle de pek çok ülkedeki hız sınırlarını düşündüğümüzde müşterilerin büyük çoğunluğunu tatmin eder. Öte yandan hiç bir Mercedes modeli bir AMG versiyonu olmadan tam sayılamaz. Dolayısıyla 600 hp gücünde bir GLS 63 de bu seriye katılacak.

Böyle bir modelin nasıl görüneceğine dair fikir vermesi amacıyla, J.B. Cars bazı dijital çizimler hazırladı. GLS 63’ün ön kısmı AMG’nin imzası niteliğindeki Panamericana ön panjur ve dev hava girişlerine sahip. Siyah tekerlekler, ve parlak kırmızı fren kaliperleri de dikkat çekiyor. Arkada modifiye edilmiş tampon ve karbon fiber bileşenleri, arka difüzör ve dörtlü egzoz çıkışları bulunuyor.

 

Mercedes-AMG GLS 63 belki fazla abartılı olabilir, ayrıca BMW müşteri talebi olmadığını gerekçe göstererek X7 M modelini devre dışı bıraktı. Öte yandan, büyük boy bir performans SUV’si isteyenler için böyle bir AMG modeli bütün beklentileri karşılayabilir. Ayrıca Mercedes böylece rakibi BMW’den bir adım öne geçebilir.

Son Güncelleme : 30 Nisan 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo