2020 Mercedes-AMG A45 Sınıfını Yeniden Şekillendirecek

Ototeknikveri     02 Mayıs 2019 08:04

Yeni nesil Mercedes-AMG A45’i çok kez testlerde gördük, hattâ son gelen fotoğraflarda araç kamuflajsızdı. Bu kez muhtemelen ince ayarlar için gittiği Nurburgring’de görülen yeni model, yakıt almak için de durdu.

2020 Mercedes-AMG A45 Sınıfını Yeniden Şekillendirecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yayınlanan videoda modelin A-Serisi’nden ve AMG A35’den bazı stil farklarına sahip olduğu görülebiliyor. En çarpıcı özellik dikey panjurlu, farklı ön ızgara olurken, ön ve arka tamponlar da dikkat çekiyor.

 

Dörtlü egzoz çıkışları, büyük frenler ve farklı tekerlekler de A45’in özgün yenilikleri arasında. Tavana monte edilmiş kanat ise A35 ile benzer görünüyor. Ön ve arka logolar ve AMG logoları çıkartmaların altında gizlense de otomobilin kimliği hemen anlaşılıyor.

En etkileyici özelliklerden birisi büyük ön ızgaranın arkasında bulunuyor. 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli motor yeni A45’i bugüne kadarki en güçlü performans odaklı hatchback yapıyor. Otomobilin giriş seviyesinde 383 hp, en üst “S” donanım seviyesinde 415 hp güç çıkışına sahip olması bekleniyor.

 

Henüz resmileşmese de Mercedes otomobili Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’ndan önce, bu yaz aylarında tanıtabilir.

Son Güncelleme : 02 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo