Hyundai Venue N Line Çizimlerle Canlandırıldı

Ototeknikveri     05 Mayıs 2019 07:30

Hyundai’nin yeni Venue modelinin N Line versiyonunun da yapılabileceğini açıklamasından hemen sonra, Indian Autos Blog böyle bir modelin nasıl görünebileceğini yansıtan dijital çizimler hazırladı.

Hyundai Venue N Line Çizimlerle Canlandırıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai özel N performans markasını başlattığından bu yana, herkes hangi Hyundai modellerinin N versiyonlarının yapılacağını konuşuyor. Venue, Güney Koreli üreticinin en yeni modeli olabilir ancak “Performans versiyonu çıkacak mı?” tartışmalarından o da kurtulamadı.

 

Geçtiğimiz günlerde New York Otomobil Fuarı sırasında Hyundai Kuzey Amerika yöneticisi Brian Smith, Venue N ve Venue N Line versiyonları sorulduğunda her ikisinin de ihtimal dahilinde olduğu sinyalini verdi.

 

Indian Autos Blog’un çizimleri Venue N Line versiyonunda sınırlı sayıda görsel değişiklik ve daha sportif bir genel görünüm içeriyor. Ön fasyada özel siyah hava girişleri ve yeniden şekillendirilen alt ızgara bulunuyor. Ön panjur da siyah renkte ve otomobile siyah tekerlekler eklenmiş. Görsel değişiklikleri siyah tavan ve tavan rayları tamamlıyor.

 

Hyundai tam donanımlı bir N versiyonu yerine bir Venue N Line çıkartacak gibi görünüyor. Bu da küçük crossover otomobilin mevcut i30 N, i30 N Sportback ve Veloster N modellerindeki yüksek güçlü 2.0 litre turboşarjlı motora sahip olmayacağı anlamına geliyor.

Son Güncelleme : 05 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo