2019 BMW 5 Serisi Carbon Edition Yakında Geliyor

Ototeknikveri     05 Mayıs 2019 07:51

2017’den beri satışta olan yedinci nesil BMW 5 Serisi ömrünün ortasına yaklaştı ve güncellenmeye hazır.

2019 BMW 5 Serisi Carbon Edition Yakında Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen 5 Serisi G30’un 2020’de çıkması bekleniyor. BMW’nin sürpriz yapıp güncellenen modeli bu sonbaharda Frankfurt Motor Show’da tanıtması da mümkün olabilir. Firma güncellenen 5 Serisi gelenene kadar heyecanı düşürmemek için 5 Serisi Carbon Edition’ı hazırladı.

 

Bimmerpost haberi verirken özel modelden üç resmi görsel de yayınladı. Carbon Edition çok sayıda M Performance parçası içeren sportif bir model.

Dış cephede model M Sport paketi ve M Performance karbon parçalarla geliyor. Bunlar arasında ön splitterlar, ön dudak spoyleri, arka difüzör ve arka spoyler bulunuyor. Diğer dış cephe yükseltmeleri arasında 19 inç M çift kollu tekerlekler (664M), M frenler, M Performance marşbiyel çıkartmaları, M Performance mat siyah arka tampon kenarları ve özel Carbon Edition logosu yer alıyor.

İç mekanda yeni özel versiyonun getirdiği tek yenilik, mavi dikişlere sahip siyah Dakota deri döşemeler. ABD’de Carbon Edition versiyonu 530i ve 540i donanım seviyeleriyle alınabilecek. Xdrive versiyonları da buna dahil olacak.

 

Tüm paket için fiyatın 4668 dolar civarında olması bekleniyor. Yakında özel modelle ilgili BMW’den yeni detaylar gelecek.

Son Güncelleme : 05 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo