SUV’lerin Hakim Olduğu Piyasada VW Caddy’ye Yer Var Mı?

Ototeknikveri     05 Mayıs 2019 08:22

Daha fazla kişi taşımak ve daha geniş bir araç sürmek isteyen müşteriler genellikle SUV ya da station araçlara yöneliyor. Peki ye bu yeterli değilse? Volkswagen Caddy Life gibi van ve minivan modeller işte bu noktada devreye giriyor. Bu tip araçlar bolca iç mekan ve beş koltuktan fazlasını sunuyor.

SUV’lerin Hakim Olduğu Piyasada VW Caddy’ye Yer Var Mı?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Peugeot Rifter, Citroen Berlingo ve Ford Tourneo gibi araçların doğal rakibi VW Caddy 25.000 euro civarında fiyata sahip. Bu fiyatın karşılığında çok fazla özellik gelmiyor ancak klima, ısıtmalı ön cam, 5 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, ön bölge asistanı ve şehir içi acil fren gibi tatmin edici standart özellikler var.

 

Maxi versiyonu ise daha da uzun aks mesafesi ve 5 yerine 7 koltukla sunuluyor. Motor serisi 1.0 litre benzinli ve 2.0 litre dizel seçeneklerini içeriyor. Her ikisi de 101 hp gücünde, benzinli seçenek beş vitesli manuel şanzımanla, dizel ise altı vitesli otomatik şanzıman opsiyonu ile geliyor. Ek olarak 148 hp benzinli motor seçeneği de var. Bu motorla sıfırdan 100 km/s hıza çıkış süresi düşerek 10 saniye oluyor.

 

İç mekanda bolca geniş alandan başka, Caddy Life Maxi’nin fazla bir avantajı yok. Malzeme ve işçilik kalitesi pek iyi sayılmaz, fazla donanım yok, ses yalıtımı etkileyici değil ve yolculuklar gürültülü olabiliyor.

 

Bu da bizi şu soruya getiriyor: Caddy Life’ı modern bir crossover modele tercih eder misiniz? CarBuyer aracın en azından bir deneme sürüşüyle otomobilin satın almak için düşünmeye değer olduğunu belirtiyor.

Son Güncelleme : 05 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo