2020 Mercedes-AMG GLS 63 Kamuflajını Çıkartmaya Başladı

Ototeknikveri     05 Mayıs 2019 11:55

Yeni nesil yüksek performanslı Mercedes-AMG GLS 63 son on iki aydan beri test ediliyor ancak Almanlar prototiplerin ağır kamuflajını azaltmaya yeni başladı. Son gelen fotoğraflar bugüne kadarki en net görüntüleri veriyor.

2020 Mercedes-AMG GLS 63 Kamuflajını Çıkartmaya Başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2020 Mercedes-AMG GLS 63 şu anda geliştirme aşamasında ve casus fotoğraflara bakarak her zamankinden daha agresif görüneceğini söyleyebiliriz.

 

AMG modeli standart GLS’den daha agresif detaylara sahip olacak. Özel altı köşeli ve dikey krom panjurlu “Panamericana” ızgara ve yeni tampon ön kısımda ilk dikkat çekenler.

 

Prototipin yan kısmı kamuflajlanmış ancak en azından sportif, beş kollu siyah tekerlekleri ve iri frenleri görebiliyoruz. Arkada küçük bir spoyler ve AMG modellerinin tipik özelliği dörtlü egzoz çıkışları görülüyor.

 

Mevcut GLS 63, 577 hp gücünde çift turbo 5.5 litre V8 motor kullanıyor. Yeni modelde bunun yerine AMG’nin yeni 4.0 litre çift turbo V8 motorunun kullanılması bekleniyor. Kapasitenin düşmesine karşın yeni GLS 63 mevcut modelin güç çıkışını aşacak, aynı zamanda daha az yakıt tüketecek.

 

2020 GLS 63’ün kabini, yeni nesil GLS serisinin geri kalanı gibi, bir dizi yeni özellikle güncellenmiş. Firmanın MBUX multimedya sistemi iki 12.3 inç ekran ve renkli Head-Up Display ile birlikte geliyor. Ayrıca araçta E-Serisi ve S-Serisi’nde de gördüğümüz yarı otonom sürüş sistemleri de yer alıyor.

 

Henüz çıkış takvimi açıklanmasa da, Mercedes’in 2020 GLS 63’ü bu yıl içinde tanıtması bekleniyor. Dünya prömiyeri Eylül ayında Frankfurt’da yapılabilir.

Son Güncelleme : 06 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo