Peugeot 3008 Yanlış Kıtada Görüntülendi!

Ototeknikveri     05 Mayıs 2019 11:55

Peugeot 1990’lardan bu yana ilk kez ABD ve Kanada’ya geri dönecek ancak buna hala bir kaç yıl daha var. Bu da Detroit’de görüntülenen Peugeot 3008’in şaşkınlıkla karşılanmasına neden oldu.

Peugeot 3008 Yanlış Kıtada Görüntülendi!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bir Reddit kullanıcısı tarafından görüntülenen aracın sürücüsü kamerayı fark edince panikledi ve kırmızı ışıkta geçerek izini kaybettirmeye çalıştı.

 

Otomobilin ABD’de görüntülenmesinin bir dizi sebebi olabilir. Örneğin aracın bazı parçaları farklı bir firma tarafından ABD’de test ediliyor olabilir. Öte yandan, bu olay Peugeot’nun Kuzey Amerika’ya beklenenden daha önce geri döneceğinin bir sinyali olarak da değerlendirilebilir.

Bu kompakt crossover Kuzey Amerika’da çıkacak ilk modellerden olmaya aday. Sadece bir kaç ay önce Peugeot CEO’su Jean-Philippe Imparato, “3008’e Kaliforniya’dan bile çok güzel tepkiler geldi.” demişti.

 

Okyanusun karşısına geçecek diğer Peugeot modelleri arasında 508 orta boy sedan ve station, 5008 yed koltuklu crossover ve 308 kompakt hatchback de olabilir. 308’in kapsamlı bir güncellemeden geçmesi bekleniyor. Araç Volkswagen Golf ve Toyota Corolla Hatchback rakibi olarak sunulabilir.

Son Güncelleme : 06 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo