2020 Mini JCW GP İç Mekanından Görüntüler

Ototeknikveri     05 Mayıs 2019 11:56

Mini en üst donanım seviyesi John Cooper GP’yi geliştiriyor. Sınırlı sayıda üretilecek yüksek performanslı 300 hp model, serinin en çekici üyesi olacak.

2020 Mini JCW GP İç Mekanından Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firmanın en güçlü ve en hızlı modeli olacak 2020 Mini JCW GP, turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motorla sunulacak. 300 hp gücündeki modelden sadece 3000 adet üretilecek.

 

Yeni modelin önizlemesi JCW GP konseptiyle 2017’de yapılmıştı. Konseptte olduğu gibi, üretim modeli de aerodinamik iyileştirmeler içeren oldukça iddialı bir gövde kitine sahip olacak.

 

Görüntülenen prototip dış cephe detaylarını belli eden oldukça basit bir kamuflaja sahip. Dramatik tavan spoyleri ve genişletilmiş çamurluklar da aynı zamanda aerodinamik bileşenler görevini gören bu detaylara arasında.

 

Diğer dış detaylar arasında daha derin ön spoyler, farklı bir ön panjur ve daha geniş egzoz çıkışları bulunuyor. Yeni Mini JCW GP oldukça agresif görünüyor, hatta bir yarış otomobili havası var.

 

İç mekan henüz son halini almamış. Sportif koltukların yerini daha da agresif destekli koltukların alması bekleniyor. Sürücünün önündeki takometrenin yerini yuvarlak kenarlı bir ekran almış. Elektrikli Cooper S E de bu özelliğe sahipti.

 

Gelen son fotoğraflarla açığa çıkan bir diğer şey de otomatik şanzıman kullanımı oldu. MINI henüz ne tipte şanzıman kullanacağını resmi olarak açıklamadı, dolayısıyla otomatik tek seçenek mi olacak yoksa 6 vitesli manuel de bunun yanında sunulacak mı bilmiyoruz.

 

Yeni 2020 Mini JCW GP ön ve arkada daha geniş tekerlek izi, yenilenmiş süspansiyon, daha büyük frenler ve yeni lastiklerle gelecek. Otomobilde karbon fiber gibi hafif materyaller kullanılabilir ve ağırlığı azaltmak için arka oturma sırası tamamen kaldırılabilir.

 

MINI Şubat ayında JCW GP’den bir kaç teaser yayınlamıştı. Test otomobilleri şu an çok az kamuflajla trafikte olduğunu göre, otomobilin yakında tanıtılacağını varsayabiliriz. Yeni Mini JCW GP’nin satışlarının yıl sonuna doğru başlaması bekleniyor.

Son Güncelleme : 05 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo