Hollanda’ya Özel Sınırlı Üretim: Suzuki Swift Sport Katana

Ototeknikveri     07 Mayıs 2019 11:11

Suzuki yeni otomobiliyle iki dünyayı birleştiriyor. Firmanın 1981’de çıkan en ikonik motosiklet modellerinden birinin adını taşıyan Swift Sport Katana, sınırlı sayıda üretilecek. 80’li yılların popüler motosikletinin de bu yıl içinde geri dönmesi bekleniyor. Böylece firma bir taşla iki kuş vuracak.

Hollanda’ya Özel Sınırlı Üretim: Suzuki Swift Sport Katana
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sadece 30 adet üretilecek Swift Sport Katana, Hollanda piyasasıyla sınırlı olacak.

 

Yeni model, renkleriyle de Suzuki Katana motosiklete selam gönderiyor. Otomobil Premium Silver Metallic ve Super Black Pearl renk seçeneklerine sahip olacak, her renk seçeneğinden 15 adet üretilecek. Otomobilin dış cephesinde ayrıca kaput üzerinde şeritler, kapılarda grafikler, ön kapılarda Katana sembolleri ve C sütununda aracın seri numarası yer alıyor.

Ön panjuru çevreleyen kırmızı detaylar, siyah ayna kapakları, siyah OZ 18 inç alaşım tekerlekler ve Michelin Pilot Sport 4 lastikler, ayrıca tamponda gri detaylar ve karbon fiber görünümlü yan etekler dikkat çeken diğer özellikler arasında.

İçerideki değişiklikler, Katana logolu kalın spor direksiyon simidi, yine Katana logolu yarı deri koltuklar ve seri numarasından oluşuyor. Dikkatli bakanlar kapı içlerinde ve paspaslarda da Katana sembollerini fark edebilir.

Suzuki Swift Sport’un sadece görünümünü güncellemekle kalmadı, aynı zamanda alçaltılmış ayarlanabilir süspansiyon, denge çubuğu ve yükseltilmiş egzoz sistemi ekledi. Hollandalı alıcılar Swift Sport Katana modelini 28.999 euro fiyatla satın alabilecek. Bu da standart modelden 4000 euro daha pahalı.

Son Güncelleme : 08 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo