İkinci Nesil Range Rover Evoque İçin Elektrikli Versiyon Yok

Ototeknikveri     07 Mayıs 2019 11:11

Land Rover henüz Range Rover Evoque için elektrikli bir versiyon hazırlayarak Audi E-Tron, Mercedes-Benz EQC, Tesla Model X ve Jaguar I-Pace gibi modellerle rekabet etmeye hazır değil.

İkinci Nesil Range Rover Evoque İçin Elektrikli Versiyon Yok
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Piyasa elektrikli bir versiyon için yeterince büyük olmadığı için, SUV mevcut motorlarıyla sunulmaya devam edecek. JLR İngiltere yöneticisi Rawdon Glover, bu durumu “Küçük ve orta boy elektrikli SUV’ler için bir piyasa olabilir ancak bu henüz yeterince oluşmadı. Daha vakti var.” sözleriyle ifade etti.

 

Bu nesil için olmasa da firma daha sonraki nesillerde pilli elektrikli bir Evoque çıkartmayı planlıyor. 2025 yılında gelecek yeni model yanmalı motorları terk ederek iki elektrikli motorla gelebilir. Böyle bir hamle firmayı geleceğe taşıyacaktır.

 

Çevre dostu bir Evoque isteyenler için bu yıl sona ermeden plug-in hibrit bir versiyon sunulacak.

 

Yeni 197 hp (200 PS) hibrit sistem 1.5 litre üç silindirli yanmalı motor ve 109 PS (107 hp / 80 kW) elektrikli motoru birarada bulunduracak.

 

Plug-in hibrit versiyonun yanı sıra, Land Rover bu yıl sona ermeden seriye üç silindirli Ingenium motorun da katılacağını açıkladı.

Son Güncelleme : 08 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo