Elektrikli VW ID Hatchback Bugün Siparişe Açılıyor

Ototeknikveri     07 Mayıs 2019 11:11

VW bugünden itibaren elektrikli ID hatchback modeli için siparişleri kabul etmeye başlıyor. Volkswagen’in farklı piyasalardaki web sitelerinde elektrikli araç için ayrı bir bölüm oluşturuldu.

Elektrikli VW ID Hatchback Bugün Siparişe Açılıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Web sitesinde oluşturulan özel kısımda kullanıcılar yeni elektrikli ID hatchback için sipariş verebilecek. Sitede ayrıca sadece ID hatchback değil, seriye daha sonra katılacak 2021 Crozz, Buzz ve 2022 Vizzion modelleri hakkında da bilgi alınabilecek.

Yeni VW ID hatchback üç pil kapasitesi seçeneğiyle gelecek: giriş seviyesi 48 kWh model 330 km, orta seviye model 450 km, en üst seviye 111 kWh model ise 550 km elektrikli sürüş mesafesi sunacak. Üç versiyonda da arkaya monte edilmiş 168 hp elektrikli motor bulunacak.

Gelecekteki tüm ID elektrikli modelleri Volkswagen’in MEB platformunu temel alacak. Elektrikli araçlara özel bu mimari SUV, MPV ve hatchback gibi farklı gövde stillerine izin verecek.

VW ID hatchback aynı zamanda inovatif bir aydınlatma konseptiyle gelecek. Sistem sürücüyle etkileşm kuracak, navigasyona yardımcı olacak, ayrıca tehlike halinde fren yapması için sürücüyü uyaracak.

Dün yeni modelin farklı bir tip kamuflajla görüldüğü fotoğraflar yayınlandı. Fotoğraflar VW ID hatchback ile artık tam anlamıyla tanışmamızı sağlıyor.

Son Güncelleme : 08 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo