Suzuki Vitara’da Fırsatlar Artarak Devam Ediyor!

Ototeknikveri     10 Mayıs 2019 10:52

Suzuki’de Ücretsiz Check-up ve “Serviste İşçilik Hediye” Dönemi Başladı!

Suzuki Vitara’da Fırsatlar Artarak Devam Ediyor!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Suzuki’nin otomotiv dünyasına adını altın harflerle yazdırdığı ve geçtiğimiz yıl kendi sınıfında Türkiye’nin en çok tercih edilen efsanevi SUV modeli Suzuki Vitara’da fırsatlar, Mayıs ayında da tam gaz devam ediyor.

 

Suzuki Vitara, hem off-road tutkunlarını hem de şehirdeki macera severleri, ÖTV ve artan hurda teşviki ile birlikte 15 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli faizsiz kredi fırsatı, nakit alımlarda veya takasta 3 bin TL’ye varan fiyat avantajıyla Suzuki yetkili satıcılarında bekliyor. 

 

Öte yandan 13 Mayıs-16 Haziran 2019 tarihleri arasında geçerli olacak “Suzuki’den İşçilik Hediye” kampanyası kapsamında tüm modellerde aktivite döneminde servislerde takılacak tüm orijinal parçalar için müşterilerden işçilik ücreti alınmayacak. Ayrıca servislerde yapılan onarımlarda 3 yaş ve üstü tüm Suzuki markalı araçlarda orijinal parçalarda %20 indirim avantajı sunan Suzuki’de 23 nokta kontrolü kapsamında ücretiz check-up hizmeti fırsatı da bulunuyor. 

 

Suzuki’nin gerçek SUV modeli Vitara,  Mayıs ayında sunduğu kaçırılmaz fırsatlarla hem off-road tutkunlarına hem de şehirdeki macera severlere sesleniyor. 3 farklı donanım seçeneği ile rakipsiz fiyatlarla satışa sunulan Suzuki Vitara, Mayıs ayı boyunca ÖTV ve artan hurda indirimi ile birlikte 15 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanı, nakit alımlarda veya takasta geçerli 3 bin TL fiyat avantajı ile dikkat çekiyor. Öte yandan 13 Mayıs - 16 Haziran 2019 tarihleri arasında tüm modellerde “İşçilik Hediye” dönemini başlatan Suzuki, söz konusu tarihler arasında servislerde takılacak tüm orijinal parçalar için müşterilerinden işçilik ücreti almayacak. Bu kampanya kapsamında aracını servise getiren Suzuki sahipleri, sadece orijinal parçanın ücretini ödeyecek. Suzuki servislerinde ayrıca onarımlarda 3 yaş ve üstü (2015 model ve öncesi) tüm Suzuki markalı araçlarda orijinal parçalarda %20 indirim avantajının yanı sıra 23 nokta kontrolü kapsamında ücretsiz check-up hizmeti de sunulacak.

Son Güncelleme : 10 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo