Bu Kadar Güzel Görünen Bir Dacia Sandero Olabilir mi?

Ototeknikveri     12 Mayıs 2019 10:39

Bazı piyasalarda Renault markasıyla da satılan Dacia Sandero, çok çekici göründüğü söylenebilecek bir otomobil değil. Öte yandan gelecekteki Sandero nesilleri için umut var.

Bu Kadar Güzel Görünen Bir Dacia Sandero Olabilir mi?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nasıl arzulanabilir bir Sandero yaratılabileceğini göstermek isteyen tasarımcı Luiz Dias, 2025 yılının Sandero Stepway’ini çizdi.

 

Sandero Stepway yarı kompakt modelin biraz yükseltilmiş ve off-road havası katılmış bir versiyonu. Otomobil hatchback yerine crossover şekli alıyor ve hangi açıdan bakarsanız bakın mevcut Sandero’dan çok daha iyi görünüyor. Hatta pek çok başka Dacia ve Renault modelinden de iyi göründüğü söylenebilir.

Ön kısma bir çift ıstakoz kıskacı şekilli LED far ve bunların bağlandığı aydınlatmalı Renault logosu hakim. Aracın tasarımının bir diğer ilginç özelliği de ön ve arka tekerlek kemerlerinden geçen LED şerit. Tekerleklerdeyse gümüş ve siyah detaylar dikkat çekiyor.

Arka kısım önden de daha iyi görünüyor. Şık bir rüzgarlık tavandan dışarı doğru genişliyor ve yine kıskaç görünümlü LED farlar bir ışık çubuğuyla birleşiyor. Araçta ayrıca arka tamponun ortasında F1 stili bir aydınlatma daha yer alıyor.

Son Güncelleme : 13 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo