Opel Combo Cargo’ya 4x4 Seçeneği

Ototeknikveri     12 Mayıs 2019 10:39

Opel Combo Cargo, PSA’daki platform kardeşlerini takip ediyor ve Fransız firması Dangel’in geliştirdiği dört çekişli sürüş sistemine kavuşuyor.

Opel Combo Cargo’ya 4x4 Seçeneği
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kompakt van şimdi Almanya’da 6400 euro ek ücretle dört çekişli sürüş sistemiyle tercih edilebiliyor.

 

Bu çok ucuz bir fiyat olmasa da, içine motor ve şanzıman için koruma plakaları, direksiyon ve süspansiyon sistemlerinin optimizasyonu, ayrıca önden çekişli versiyona kıyasla 20 mm daha fazla yükseklik de dahil.

Ayrıca isteyen müşteriler yakıt tankı ve arka aks için ilave koruma ile 80 mm daha fazla yerden yükseklik özelliklerini de ekletebiliyor. Sürücüler kontrol panelindeki bir döner düğmeyle iki sürüş modu arasında seçim yapabiliyor: Eco ve Auto 4x4. Eco modunda Combo Cargo önden çekişli sürüş sunarak yakıt ekonomisi sağlıyor.

Auto 4x4 modu ise zorlu yol koşulları gibi ihtiyaç duyulan durumlarda seçilebiliyor. Bu durumda, torkun bir kısmı ön tekerlekler yol tutuşunu kaybetmeye başladığı anda arka aksa da tork dağıtılıyor. Koşullar daha da zorlu olursa sürücü “R. Lock” seçeneğiyle arka aksı kilitleyebiliyor. Ayrıca opsiyonel sınırlı kaymalı arka diferansiyel de sunuluyor, bu da en zorlu koşullarda bile çekiş gücünü koruyor.

Opsiyonel dört çekişli sürüş sistemi serideki en güçlü motorla sunuluyor. 130 PS (128 hp) 1.5 litre turbo dizel motor, altı vitesli manuel şanzımanla geliyor. Opel Combo Cargo 4x4’ün ortalama 6.8 litre/100 km yakıt tükettiğini, CO2 emisyonunun ise 179 g/km olduğunu açıkladı.

Son Güncelleme : 13 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo