Infiniti A-RT Konsepti Şık Hafta Sonu Maceracılarını Hedefliyor

Ototeknikveri     12 Mayıs 2019 11:20

Bazen insanlar hafta sonları monotondan uzaklaşmak, farklı şeyler yaparak gelecek haftaya hazırlanmak ister. İşte Infiniti A-RT konsepti burada devreye giriyor.

Infiniti A-RT Konsepti Şık Hafta Sonu Maceracılarını Hedefliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tasarımcı Won Choi’ye göre, A-RT (All-Road Tourer sözcüklerinin kısaltması) elektrikli bir lüks crossover. Choi, otomobilin özellikle hafta sonu maceralarını sevenleri hedeflediğini belirtiyor.

 

A-RT’nin içbükey ön cam tasarımı bazı açılardan oldukça tuhaf görünüyor. Ayrıca böyle bir tasarımın sürücünün görüşünü nasıl etkileyeceği de merak konusu. Öte yandan, bu geleceğe dönük bir konsept olduğu için, yüksek teknoloji sayesinde muhtemelen sürücünün direksiyon başında pek sorumluluğu olmayacak.

Tamamen interaktif bir ön cam ve head-up display, 5. seviye otonom sürüş teknolojisi, direksiyon bulunmayan bir konsol ya da içeri çekilerek gizlenebilien direksiyon araçta yer alması beklenen özellikler arasında.

Genel olarak otomobil gerçekten fütüristik görünüyor, ışık grafikleri oldukça karmaşık bir yapıya sahip ve ön kısım tasarımı günümüzdeki Infiniti modellerinn hiçbirine benzemiyor.

Konsept otomobilin 4700 mm uzunluğunda ve 2040 mm genişliğinde olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme : 12 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo