Hyundai i20 N: VW Polo GTI ve Ford Fiesta ST ile Savaşa Hazırlanıyor

Ototeknikveri     13 Mayıs 2019 07:33

İkinci nesil i20 bu yıl beş yaşına basıyor, Hyundai şimdiden yeni nesil üzerinde çalışıyor. Otomobilin daha modern bir görünüme kavuşması için kapsamlı bir düzenleme yapılacak, en büyük değişiklik ise N versiyonu olacak.

Hyundai i20 N: VW Polo GTI ve Ford Fiesta ST ile Savaşa Hazırlanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ağabeyi i30 N modelinin yanına katılacak i20 N, Volkswagen Polo GTI, Ford Fiesta ST ve diğer yarı kompakt hatchback modellerden müşteri çekmeye çalışacak. Otomobil şu an test aşamasında ve casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

 

Ayrıca, N versiyonu yapılacak olan mevcut i20 nesli değilse de, Kleber Silva biraz fikir vermek adına bu yönde çizimler hazırladı.

 

Otomobilin görünümüne Hyundai’nin daha büyük sportif modellerinden esinlenilen N ön panjur hakim. Ayrıca yeniden şekillendirilen tamponlar ve arka difüzör dikkat çekiyor. Diğer özel tasarım detayları arasında çift egzoz çıkışı, yeni tekerlekler, ayrıca yan ayna kapaklarında olduğu gibi çok sayıda siyah detay bulunuyor.

Modelde gerçekte güçlendirilmiş şasi, daha sıkı süspansiyon, daha keskin direksiyon ve büyük frenler bulunacak. Otomobilin gücünü 200 hp 1.6 litre turboşarjlı motordan alması bekleniyor.

 

Yeni nesil i20 gelecek yıl çıkabilir. i20 N modelinin de hemen ardından onu takip etmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 13 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo