2021 BMW iNext Elektrikli SUV’nin İç Mekanı Göründü

Ototeknikveri     13 Mayıs 2019 10:24

2021 iNext elektrikli SUV Kuzey Kutup Dairesi’nden sonra bu kez şehirde görüntülendi. Kamuflajlı prototiplerin testleri devam ediyor.

2021 BMW iNext Elektrikli SUV’nin İç Mekanı Göründü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Görüntülenen prototipteki konsolun henüz son şeklini almadığı belli oluyor ancak göze çarpan başka yenilikler var. i4 modelinin 3-Serisi’ne benzeyen iç mekanının aksine bu kez tamamen özgün bir mekanla karşı karşıyayız.

 

Konsolun alt çizgileri kabinde ferah bir hava yaratırken, BMW’nin geleneksel orta konsolunun da vites kolu ile birlikte içeride yer aldığı görülüyor. Elektrikli otomobilde vites olmaması nedeniyle bu da merak uyandıran bir ayrıntı.

 

BMW’nin test için geçici bir iç mekan kullanıyor olması muhtemel, bu da vites kolunu açıklayabilir. Otomobilin son halini görmemize daha iki yıl var, dolayısıyla gördüğümüz şeyler otomobil piyasaya çıktığında değişmiş olabilir.

 

2021 iNext’in BMW’nin hem yanmalı motorlarla hem de elektrikli modellerle uyumlu radikal yeni mimarisini kullanması bekleniyor. iNext arkaya monte edilen bir elektrikli motor ve zeminin altına, iki aksın arasına monte edilen bir pil takımıyla gelecek. Bu sayede daha düşük ağırlık merkezi ve daha iyi ağırlık dağılımı elde edilecek.

 

BMW iNext piyasaya çıktığında 600 km elektrikli sürüş mesafesi olacağını, ayrıca 3. seviye otonom sürüş ve modern bağlantı özellikleriyle geleceğini belirtiyor. Otomobilin 4 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşması bekleniyor.

 

Ayrıca, iNext 2021’den itibaren firmanın 4. ve 5. seviye otonom sürüş teknolojileri için de bir geliştirme aracı olacak.

Son Güncelleme : 13 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo