Skoda Güncellenen 2020 Superb’i 23 Mayıs’ta Tanıtacak

Ototeknikveri     13 Mayıs 2019 11:10

2020 Superb Slovakya’daki Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası sırasında 23 Mayıs’ta tanıtılacak.

Skoda Güncellenen 2020 Superb’i 23 Mayıs’ta Tanıtacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma otomobilin stilini gösteren bir teaser yayınlarken, casus fotoğraflar da hafif kamuflajlı prototipleri güncellenen aydınlatma kümeleri ve bagajdaki yeni Superb logosuyla gösteriyor.

Kabinde büyük değişiklikler yok. En önemli yeniliğin revize edilen orta konsol ve daha büyük ekranlar olduğu söylenebilir.

Motor serisi yenilenirken, bir de plug-in hibrit versiyon eklenmiş. Hibrit sistemin Volkswagen Passat GTE’den alındığı düşünülüyor. Bu da otomobilin 50 km elektrikli sürüş mesafesine sahip olduğu anlamına geliyor.

Skoda Superb’in tanıtım tarihini verirken, Slovakya’daki spor etkinliğinden faydalanarak Karoq’un pratikliğini de yeniden sergiledi. Scout modelinin bagajına 2000 adet buz hokeyi topu dolduruldu. Bu da şampiyonada ihtiyaç duyulacak toplam top sayısıyla aynı.

İki yıl önce de aynı modelin bagajına bisiklet yarışları sırasında sporcular için 1000 adet su şişesi doldurulmuştu. Bir başka ilginç reklam kampanyası kapsamında, Skoda bir kızlar rugby takımını yedi koltuklu Kodiaq’ı tavana kadar doldurmaları için davet etmiş, böylece SUV’nin iç mekanının ne kadar geniş olduğu vurgulanmıştı.

Son Güncelleme : 13 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo