2020 Superb Full-LED Matrix Farlara Sahip İlk Skoda Olacak

Ototeknikveri     14 Mayıs 2019 10:45

Skoda güncellenen Superb’den teaser yayınlamaya devam ediyor. Superb 23 Mayıs’ta Bratislava’da tanıtılacak.

2020 Superb Full-LED Matrix Farlara Sahip İlk Skoda Olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yayınlanan son teaser güncellenen Superb’in aydınlatma sistemini, özellikle de full LED Matrix farları ve dinamik aydınlatma fonksiyonlarını gösteriyor.

 

Güncellenen Superb Skoda’nın bu teknolojiyi içeren ilk otomobili olacak. Bunun yanı sıra araçta yeni güvenlik ve konfor özellikleri de olacak. Son teaser videoda yeni full LED Matrix farlar, yeniden tasarlanan LED sis lambaları, full LED arka lambalar ve dinamik sinyal lambaları görülüyor.

 

Skoda ayrıca farların tasarımını gösteren bir çizim de yayınladı. Burada kısa ve uzun farlar için LED farlar, üç uzun far segmenti, sinyal lambaları için dar LED şeritler, gündüz farları ve yer gösterme ışığı görülebiliyor.

 

Bunların üzerinde yeni animasyonlu Eve Geliş/Gidiş fonksiyonunun bir parçası olan iğne benzeri LED yapılar görülüyor. Far yuvalarında ayrıca “Skoda Crystal Lighting” logoları da var.

 

İlk kez arka lambalar dışarı doğru süpürme hareketiyle aydınlatan dinamik sinyal lambalarıyla geliyor. Skoda dinamik sinyal lambalarının diğer yol kullanıcıları için daha fark edilebilir olduğunu, bu sayede yol güvenliğini artırdığını belirtiyor.

 

Firmaya göre, güncellenen model “markanın güvenlik, sürüş konforu, performans ve çevreye duyarlılık bakımından en yeni inovasyonlarını içeriyor”.

 

Güncellenen Superb’in dünya prömiyeri dokuz gün içinde Skoda’nın ana sponsoru olduğu 2019 IIHF Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası’nda yapılacak.

Son Güncelleme : 15 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo