YENİ SUZUKİ SX4 S-CROSS EYLÜL SONUNDA TÜRKİYE'DE SATIŞTA

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 05:25

Suzuki\'nin yeni kopmakt SUV modeli SX4 yakında Türkiye\'de

YENİ SUZUKİ SX4 S-CROSS EYLÜL SONUNDA TÜRKİYE'DE SATIŞTA
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yeni crossover modellinden izler taşıyan iV-4 konseptini sergileyen Suzuki, ülkemizde de yeni modeli SX4 S-Cross'u piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Geniş bir müşteri kitlesini hedef alan SX4 S-Cross modeli, duygu, kalite ve aerodinamik temaları baz alınarak geliştirilmiş. Yeni Suzuki SX4 S-Cross'un, ön tamponundan başlayan dinamik çizgileri, kapıların üzerinden arkaya doğru devam ediyor. Tavandan, ön tampondan ve kapıların altından geçerek arka tampona ulaşan yumuşak çizgileri, koyu ve yumuşak kromdan oluşan ön ızgarası ve panaromik sunroof’u ile şık ve elegan bir tarz sunan SX4 S-Cross'un modern tasarımında kararlılık ve sağlamlık öğeleri göze çarpıyor. SX4 S-Cross, özel olarak tasarlanan metalik kristal yeşil gövde boyasıyla da çevre dostu özelliğini vurguluyor.

Ülkemizde kompakt crossover segmentindeki en geniş motor, şanzıman ve çekiş sistemi yelpazelerinden birine sahip olacak Suzuki’nin SX4 S-Cross; tamamı 1.6 litre hacimli olan benzinli ve dizel motorlarıyla sunulacak. Benzinli motor ile otomatik ve düz vites seçeneklerine sahip olacak SX4 S-Cross 4x4 ve 4x2 çekiş sistemleri alternatifini de sunacak. Dizel motor ile sadece düz vites alternatifine sahip olacak SX4 S-Cross ise yine 4x4 ve 4x2 seçeneklerini sunacak. Küçük hacimkli motoru ile dört tekerlekten çekiş sistemini sunabilen ender araçlardan biri olacak SX4 S-Cross, bir yandan yakıt tasarrufu sağlarken, diğer yandan daha sportif ve kış şartlarında bile güvenli bir sürüş sunabilecek. 

Yeni Suzuki SX4 videosu için lütfen tıklayınız.

Yeni SX4 S-Cross, modeli ile ülkemizde yeniden bir yapılanmaya girme hazırlığında olan Suzuki Türkiye, bu yıl sonuna kadar 1.300 adet SX4 S-Cross modeli satmayı hedefliyor. SX4 S-Cross modelinin büyük katkısıyla 2013 yılında toplam 2.600 adet otomobil satışına ulaşmayı amaçlayan Suzuki Türkiye'nin, 2014 yılı hedefi ise 5.000 adetlik satış rakamına ulaşmak.
 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo