2020 VW Golf 8’in İç Mekanı Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     15 Mayıs 2019 10:58

Yıllık hissedarlar toplantısı sırasında Volkswagen yeni nesil Golf ile ilgili detaylar paylaştı. İlk kez otomobilin iç mekanı da gözler önüne serildi.

2020 VW Golf 8’in İç Mekanı Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Selefine kıyasla kabin tamamen farklı bir tasarıma sahip. Ana ekran dijital göstergelerle birleşirken, fiziksel düğmeler radikal biçimde azaltılmış. Konsolun alt kısmında ince hava girişleri bulunuyor ve bunlar ortada bir kaç kontrol düğmesiyle ayrılıyor.

 

Orta konsolda bir kaç farklı depolama alanı bulunuyor. Bunlardan birisi mobil cihazlar için kablosuz şarj pedine sahip. Vites kolu yeniden tasarlanmış (otomatik modellerde geleneksel vites kolu yer almıyor) ve elektrikli park freninin yanında bulunmaya devam ediyor. Ayrıca kabinde yeni bir çok fonksiyonlu direksiyon simidi bulunuyor. Kabinde daha kaliteli ve şık materyaller kullanılması, yeni döşeme seçenekleri sunulması da bekleniyor.

Otomobilin dış cephesindeyse yeni farlar, ince ön panjur ve kaslı kaput dikkat çekiyor. Eğimli tavan çizgisi sadece dekoratif amaçlarla kullanılmış, hatchback model coupe stiline girmeyecek.

 

Golf Mk8 firmanın açıklamasına göre Ekim ayında Wolfsburg’da yapılacak özel bir etkinlikte tanıtılacak.

Motor serisinde benzinli ve dizel seçeneklerin yanı sıra bir de CNG (sıkıştırılmış doğalgazlı) model olacak. İlk kez 48 volt yarı hibrit sistem de sunulacak. Ayrıca 80 km menzilli bir plug-in hibrit versiyon da duyuruldu.

Son Güncelleme : 16 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo