2020 Volkswagen Golf’ün İç Mekanından Yeni Detaylar

Ototeknikveri     17 Mayıs 2019 08:24

Volkswagen önceki gün yıllık toplantısı sırasında 2020 Golf’ün iç mekanından teaser yayınlamıştı. Casus fotoğrafçılarsa otomobilin içinin tamamını görüntülemeyi başardı.

2020 Volkswagen Golf’ün İç Mekanından Yeni Detaylar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fotoğrafların gösterdiği gibi, Golf Mk8 selefinden çok farklı olacak ve geleneksel orta konsolun bulunmadığı minimalist bir iç mekan sunacak.

 

Bu büyük bir stil değişikliği ve görünen o ki kontrollerin büyük kısmı bağımsız multimedya sistemine entegre edilecek. Volkswagen klima kontrollerini de ekranın alt kısmındaki ince bir dokunmatik panele entegre etmiş. Ayrıca klima kontrolleri arasında bulunan üçüncü panel ses sisteminin ayarları için kullanılıyor.

Sol tarafta parlak siyah renkte ve dalga benzeri bir tasarımla multimedya sistemine bağlı bir dijital kontrol paneli bulunuyor. Kontrol paneli oldukça sade ve üzerinde büyük hız göstergesi ve takometre görülüyor.

 

Multimedya sisteminin altında metal çerçeveli dikdörtgen hava girişleri bulunuyor. Bu tasarım yolcu kısmında da benzer biçimde devam ediyor.

Bunların yanı sıra, yeni direksiyon simidi ve alüminyum detaylarıyla kapı panelleri dikkat çekiyor. Golf ayrıca basamaklı bir üst konsol ve iki ana hava girişi arasında beş kontrol düğmesine sahip.

 

Görüntülenen prototipin dış cephesi ağır kamuflajlı olsa da, daha önceki fotoğraflarda revize edilmiş bir ön panjur ve yeni farların gelebileceğini görmüştük. Kaputun tasarımı da daha hareketli olacak şekilde yenilenmiş.

Arka kısımda en büyük değişiklikler daha yüksek bir karakter çizgisi ve yeni arka lambalar. Yakından bakıldığında önceye göre daha büyük bir spoyler ve sportif tampon da fark ediliyor.

2020 Golf, Ekim ayında tanıtılacak. Modelin benzinli, dizel ve CNG motorlarla sunulacağı onaylandı. Ayrıca yarı hibrit ve 80 km menzilli plug-in hibrit versiyonlar da gelecek.

Son Güncelleme : 17 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo