2019 Toyota Supra’dan Yeni Fotoğraflar

Ototeknikveri     19 Mayıs 2019 11:42

Yeni Toyota Supra Avrupa’da çıktı. Firma yeni modelden tüm detayları içeren kapsamlı bir galeri yayınladı.

2019 Toyota Supra’dan Yeni Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Supra temellerini BMW Z4 ile paylaşıyor ve iki model de Avusturya’nın Graz kentinde aynı fabrikada üretilecek.

 

Toyota benzerliklere karşın yeni Supra’nın Alman kuzeninden çok farklı olduğunu ve kendi kişiliğine sahip olduğunu belirtiyor. Yeni Supra mükemmel yol tutuşu ve konforlu bir biniş sunuyor.

 

İstiridye tipi kaputun altında turboşarjlı 3.0 litre sıralı altı silindirli motor bulunuyor. Motorun güç çıkışı 335 hp (340 PS), tork değeriyse 500 Nm. Buna ZF sekiz vitesli otomatik şanzıman eşlik ediyor. Japonya’da sunulan 2.0 litre turbo dört silindirli seçeneğiyse Avrupa ve ABD almıyor.

 

Entegre Launch Control sisteminin de yardımıyla Toyota otomobilin 4.3 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaştığını ve azmai hızın 250 km/s olduğunu belirtiyor. Aktif arka diferansiyel hem hızlanma hem de yavaşlama sırasında çalışıyor ve anında sıfırdan %100 kilitlenmeye geçebiliyor.

 

Yeni Toyota Supra Avrupa piyasalarında iki donanım seviyesiyle sunulacak: Active ve Premium. Her ikisi de pek çok ilave özelliğe sahip. Active versiyonu Adaptif Değişken Süspansiyon, 19 inç dövme alaşım tekerlekler, iki bölgeli otomatik klima sistemi, Adaptif Seyir Kontrolü ve dur – git özelliği, akıllı giriş ve tek butonla başlatma, LED adaptif farlar, 8.8 inç multimedya sistemi ve Apple CarPlay, yağmur sensörlü silecekler ve Alcantara elektrikli spor koltuklar gibi özelliklerle geliyor.

 

Premium modeller siyah deri döşeme, 12 hoparlörlü JBL ses sistemi, head-up display, kablosuz telefon şarjı, depolama ve aydınlatma paketleriyle sunuluyor.

Son Güncelleme : 20 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo