Honda Passport ve Ridgeline ile Otellere Veda Edin

Ototeknikveri     19 Mayıs 2019 11:49

Honda Passport ve Ridgeline Adventure Lifestyle projeleriyle ABD’nin Arizona eyaletindeki 2019 Overland Expo West’e katıldı.

Honda Passport ve Ridgeline ile Otellere Veda Edin
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İki proje de kamyonetlerin off-road yeteneklerini gösterirken, bunları satıştaki bazı aksesuarlarla arazi aracına çevirmenin ne kadar kolay olduğunu da kanıtlıyor.

 

Jsport ile birlikte geliştirilen Honda Passport Adventure Lifestyle projesi önde 3.81 cm, arkada 1.9 cm yükselme sağlayan kaldırma kitiyle geliyor. Araçta ayrıca koruyucu plaka, Jsport KMC XD 18 inç tekerlekler ve Nitto RidgeGrappler off-road lastiklerle geliyor.

 

Bunun yanı sıra araçta Jsport Plateau modüler tavan rafı ve bunun üzerinde Roofnest Sandpiper çadır bulunuyor. SUV, tavana kolay ulaşım için Jsport yan basamaklar, Jsport yedek lastik tutucu ve yenilenmiş ön tampona sahip. Değişiklikleri Baja Designs’dan ön ve arka dış aydınlatma çözümleri tamamlıyor.

 

2018 Sema Show’da da gösterilen Honda Ridgeline Adventure Lifestyle projesi benzer Jsport yükseltmelerine sahip. Bunlar arasında işave koruyucu plakalar, kaldırma kiti, off-road tekerlekler ve lastikler bulunuyor. Jsport yan basamaklar yeni Plateau tavan rafı sistemine kolay erişim sağlıyor. Kasadaki Mesa raf sistemiyse eşya taşımayı kolaylaştırıyor.

 

Tavanda yine bir çadır ve neredeyse tüm elektrik ihtiyaçlarını karşılayabilecek sessiz Honda EU2200i jeneratör bulunuyor. 2019 Ridgeline için tüm Jsport modları şu an satışta.

 

Honda Overland Expo West’te tüm off-road ürünlerini tanıttı. Bunlar arasında 2019 Honda Talon ATV’ler, 2019 Africa Twin Adventure Sports, 2019 Honda CRF250L Rally ve 2019 Honda CRF450L motosikletler de yer aldı.

Son Güncelleme : 27 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo