Honda e Avrupa’da Rezervasyona Açıldı

Ototeknikveri     20 Mayıs 2019 10:56

Firmanın ilk elektrikli otomobili Honda e, Avrupa’da rezervasyona açıldı. Rezervasyon yaptıran müşteriler üretim ve sipariş için öncelikli konumda olacak.

Honda e Avrupa’da Rezervasyona Açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İngiltere, Almanya, Fransa ve Norveç’teki müşteriler Honda e için internet üzerinden üretim için rezervasyon yaptırabilecek. Rezervasyon için yaklaşık 1000 dolar ücret ödeniyor. Bu ücret daha sonra geri alınabiliyor.

 

Müşteriler rezervasyonlarını önümüzdeki aylarda siparişe dönüştürebilecek. Teslimatlar ise 2020 yılının bahar aylarında yapılacak. Rezervasyon sistemi alıcılara beş dış renk seçeneği sunuyor. Bunlar Platin Beyaz Metalik, Kristal Siyah İnci, Kristal Mavi Metalik, Modern Çelik Metalik ve Enerjik Sarı renklerinden oluşuyor.

 

Avrupa’da Honda e prototipi için 25.000 kişi otomobile ilgi gösterdiğini belirterek kayıt yaptırmıştı. Bu kişiler şimdi rezervasyon oluşturarak öncelikli konuma geçebilecek.

 

Üretim modeli bu yıl Cenevre’de tanıtılan Honda e Prototype ile neredeyse tamamen aynı olacak. Firma Honda’nın kaliteli sürüş dinamiklerinin, arkadan çekişli sürüş sistemi ve gelişmiş elektrikli motoru sayesinde kompakt elektrikli otomobilde de bulunacağını vadediyor.

 

Honda e firmanın özel bir elektrikli otomobil platformuyla üretilen ilk modeli ancak modelin pek çok özelliği şu an gizli tutuluyor. Otomobilin 201 km menzilli olduğu ve 30 dakikada %80 şarj sağlayan hızlı şarj özelliğiyle geleceği mevcut kısıtlı bilgiler arasında.

 

Honda 2025 yılı itibariyle Avrupa’daki tüm satışlarının hibrit ve elektrikli otomobillerden oluşmasını hedefliyor.

Son Güncelleme : 27 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo