2020 Ford Taurus Çin’de Tanıtıldı

Ototeknikveri     21 Mayıs 2019 11:45

Ford Çin piyasasına özel Taurus’u tanıttı. Kuzey Amerika versiyonu geçtiğimiz aylarda durdurulmuştu ve eski D3 platformunu kullanıyordu. Güncellenen Çin versiyonu Taurus ise Fusion’ın CD4 mimarisinin uzatılmış bir versiyonuna dayanıyor.

2020 Ford Taurus Çin’de Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen Ford Taurus ilk olarak bir kaç ay önce görüntülenmişti ve daha modern ve çekici bir hale gelmesi için yapılan hafif değişiklikler büyük oranda biliniyordu. Yeni kaporta öncekinden biraz daha uzun ve geniş, aks mesafesiyle aynı kalmış.

 

Yeni Taurus’un ön kısmında yeniden tasarlanmış altıgen ön panjur şimdi krom kaplama bileşenlere sahip, yeni farlarsa uzatılmış LED sinyal lambalarıyla geliyor. Bu lambalar aynı zamanda gündüz farları olarak görev yapıyor ve etkileyici bir “akış” efektine sahip.

Arkadaki en büyük değişiklikse krom bir parçayla birbirine bağlanan ve Ford Taurus’a özgün bir aydınlatma imzası kazandıran yeni LED farlar. Müşteriler ayrıca yeni tekerlek tasarımları arasından seçim yapabilecek.

Çin’de ilk kez, yeni Ford Taurus en üst donanım seviyesi Vignale ile sunulacak. Dış cephedeki değişiklikler arasında modele özel ön panjur, ekstra krom parçalar, siyah tavan ve iki renkli özel 19 inç alaşım jantlar bulunuyor.

Ford henüz yeni Taurus’un iç mekanını göstermedi, dolayısıyla buradaki değişiklikleri bilmiyoruz. Motor serisi de yine hala açıklanmadı ancak maksimum 245 hp güç çıkışına sahip 2.0 litre turboşarjlı benzinli motorlar bekleniyor.

Yeni Ford Taurus Changan-Ford ortak girişimi tarafından üretilecek ve satışlar bu yıl sona ermeden başlayacak.

Son Güncelleme : 28 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo