Özel Toyota Supra Matte Storm Gray Japonya İçin Sadece 24 Adet Üretilecek

Ototeknikveri     23 Mayıs 2019 11:30

Japonya'daki Toyota meraklıları sadece 2020 Toyota GR Supra için çeşitli TRD performans parçalarına ilk kavuşanlar olmakla kalmayacak, Supra'nın dünya çapında sadece 24 ünite ile sınırlı özel bir versiyonunu edinme şansına da sahip olacaklar.

Özel Toyota Supra Matte Storm Gray Japonya İçin Sadece 24 Adet Üretilecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Söz konusu Supra modelleri, yalnızca Japon RZ donanım seviyesi Supra'da bulunan özel Matte Storm Gray metalik boya ile boyanacak.

 

Gazoo Racing başkanı Shigeki Tomoyama geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte, muhtemelen tek seferlik Phantom Grey Supra'yı saymayarak, bunun Toyota'nın ilk mat boyalı otomobili olacağını söyledi.

 

Matte Storm Gray Supra'nın üretimi sadece 24 örnekle sınırlı olacağından, Japon otomobil üreticisi satın almak isteyenler için bir çekiliş yapacak. Kazananlar, bir ay içinde düzenlenecek Nürburgring 24 Saat yarışında duyurulacak.

TRD Performance Parts, yakın zamanda yeni Supra için dış cephe parçaları hazırladığını duyurmuştu. Bu parçalar arasında bir karbon fiber ön ayırıcı, keskinleştirilmiş yan etekler, kapılarda karbon fiber bileşenler, arka difüzör için karbon eklentiler ve bagaj kapağında karbon fiber spoyler bulunuyor. Bu değişiklikler otomobilin standart modelden çok daha iyi görünmesini sağlıyor ve Japonya dışında pazarlara sunulmaları da umuluyor.

 

Son Güncelleme : 28 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo