Yeni Skoda Superb Sportline 268 HP Güç Çıkışıyla Geliyor

Ototeknikveri     26 Mayıs 2019 07:09

Güncellenen Skoda Superb serisinin iddialı üyelerinden birisi de sportif performansı ve çekci görünümüyle Skoda Superb Sportline.

Yeni Skoda Superb Sportline 268 HP Güç Çıkışıyla Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sportline donanım seviyesi yeni olmasa da (güncelleme öncesi Superb için de mevcuttu), Skoda Superb Sportline'ın yeni ve eşsiz stilini ve donanımını vurgulamak istedi.

 

Sportline, yeniden tasarlanmış ön panjur, petek deseninde alt ızgara ile revize edilmiş ön tampon, 18 inç Zenith alaşım jantlar, dinamik sinyal lambalarına sahip LED stop lambaları ve bunlar arasındaki yatay şerit dahil olmak üzere pek çok yerde siyah detaylara sahip. Full LED Matrix farlar ve 10 mm daha alçak spor şasi de standart olarak sunuluyor.

 

Parlak 19 inç antrasit Vega ve siyah Supernova alaşım jantlar, araçlarının daha da atletik görünmesini isteyenler için isteğe bağlı donanım olarak sunuluyor.

 

İç mekanda Skoda Superb Sportline, Alcantara ve deri kaplı, ayrıca entegre koltuk başlıkları ve kontrast dikişler ile dikkat çeken spor koltuklara sahip. Bununla birlikte üç kollu deri direksiyon simidi, karbon görünümlü dekoratif şeritler ve krom detaylar göze çarpıyor. Tavan kaplaması ve sütunlar da opsiyonel olarak siyah Alcantara kaplanabiliyor.

 

Diğer standart özellikler arasında tüm kapılar için KESSY anahtarsız giriş sistemi, LED ortam aydınlatması ve özel Performans İzleyicisi bulunuyor.

 

Skoda Superb Sportline, daha önce olduğu gibi, 120 PS (118 hp) 1,6 TDI dışındaki tüm motor seçenekleriyle mevcut. Bunlar arasında en üst seçenek olan 272 PS (268 hp) 2.0 litre TSI turboşarjlı benzinli motor, sadece gücünden dolayı değil, aynı zamanda dört tekerlekten çekişli geldiği için yeni versiyona çok uygun.

 

Çevre dostu araçlara daha çok ilgi duyan alıcılar, Superb Sportline'ı 218 PS (215 hp) iV plug-in hibrit sistemle kullanabiliyor.

Son Güncelleme : 28 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo