ABD'deki Volkswagen Bayileri Giriş Seviyesi Mk8 Golf Modellerini Almayacak

Ototeknikveri     28 Mayıs 2019 11:13

Volkswagen, ABD'deki bayilerine, sekizinci nesil Golf'ün belirli giriş seviyesi versiyonlarının ülkede satılmayacağını söyledi.

ABD'deki Volkswagen Bayileri Giriş Seviyesi Mk8 Golf Modellerini Almayacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bayilere, performans odaklı Golf GTI ve Golf R'nin ise Mk8 modelleri geldiğinde ABD'de satılmaya devam edeceği söylendi.

 

Konuyla ilgili kaynaklar Volkswagen'in kararının henüz kesin olmadığını belirtiyorlar. Üstelik giriş seviyesi Golf Kanada'da Volkswagen'in en çok satan otomobil olarak öne çıkıyor ve Kanada bayilerinin giriş seviyesi Golf modellerini galerilerinde tutmak için ısrar etmesi ve bunun ticari gerekliliğini kanıtlaması durumunda, bu modellerin ABD'de de sunulabileceği belirtiliyor.

 

Volkswagen, bu yılın sonunda yepyeni Golf'ü ortaya çıkarmak için çalışmaya devam ediyor, ancak ABD'de giriş seviyesini kaldırma planı devam ederse, Amerikalı alıcılar yeni GTI ve R modelleri için 2021'in sonuna kadar beklemek durumunda kalacak.

 

Autotrader üst düzey analisti Michelle Krebs, şirketin Golf modellerini azaltma kararını değerlendirdi. Krebs, “Bir krize girmek üzereyiz ve herkes maliyetleri düşürmek ve kaynakları yeni teknolojilere taşımak için yollar arıyor. Bunu herkes yapıyor, özellikle de Avrupalılar.” diye konuştu.

Son Güncelleme : 30 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo