Elektrikli 2020 Mini Cooper S E Kamuflajı Çıkardı

Ototeknikveri     28 Mayıs 2019 11:17

Tamamen elektrikli 2020 Mini Cooper S E, test sırasında birçok kez görüntülenmiş ancak hiç kamuflajsız yakalanmamıştı.

Elektrikli 2020 Mini Cooper S E Kamuflajı Çıkardı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mini'nin ilk elektriklisi bu kez ABD'de resmi fotoğraf çekimleri sırasında kamuflajsız görüldü. Otomobilin Kaliforniya plakası taşıdığı gözlerden kaçmadı. Mini Cooper S E, bugüne kadar gördüğümüz casus fotoğraflar ve özellikle 2017 Mini Electric Concept ile edindiğimiz beklentilere tamamen karşılık veriyor.

 

Üretim modeli, sarı detaylara sahip kapalı ızgara ve Mini Electric logosu, ilginç alaşım jantlar, sağ taraftaki şarj portu ve muhtemelen güncellenmiş - ve otomobilin hala gizlenen tek yeri olan - arka fasya da dahil olmak üzere söz konusu konseptten pek çok özelliğini ödünç aldı.

 

Öte yandan, ne yazık ki, Mini Electric Concept'te görülen şık gövde kiti ve farlar üretime geçirilmiyor. Bunun yerine, Mini Cooper S E, elektrikli olması dışında normal bir Cooper S modeline benziyor.

 

Kaputun altında, Mini Cooper S E’nin BMW i3S’den alınan güncellenmiş güç aktarma organlarına sahip olması bekleniyor. Bunlar, 184 PS (181 hp) güç çıkışı ve 270 Nm torka sahip bir elektrikli motor ile 44,2 kWh 120 Ah pil takımından oluşuyor. Otomobilin yaklaşık 274 km menzile sahip olması bekleniyor. Ancak i3'ten farklı olarak Mini Cooper S E önden çekişli olacak.

 

2020 Mini Cooper S E'nin 2019'un sonunda veya 2020'nin başlarında bayilere ulaşması bekleniyor.

Son Güncelleme : 30 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo