Tesla Bu Cuma Çin'de "Yeni Bir Şey" Açıklayacak

Ototeknikveri     28 Mayıs 2019 11:24

Tesla, bu Cuma günü Çin’de bir duyuru yapmaya hazırlanıyor ve şimdiden ilk teaser yayınlandı.

 Tesla Bu Cuma Çin'de "Yeni Bir Şey" Açıklayacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Teaser otomobil üreticisinin Weibo sosyal medya hesabında paylaşıldı ve '2019.05.31' tarihini ve bulanık bir görüntüyü içeriyor. Bunun ne olduğunu söylemek zor ama birkaç olasılık var.

 

İlki, Çin pazarı için Model 3, Model S veya Model X'in özel bir sürümü olabilir. Böyle bir araç, yerel müşterilere hitap etmek için bazı benzersiz özelliklere sahip olabilir. Bu da uzun zamandır dünyanın en büyük otomobil pazarında biraz daha fazla para kazanmak için birçok üretici tarafından benimsenen bir şey.

 

Ancak Tesla'nın duyurusunun Şangay'daki yeni Gigafactory ile de bir ilgisi olabilir. Şantiyede inşaat Ocak'ta başladı ve bu ayın başlarında yayınlanan bir video etkileyici bir ilerleme kaydettiğini gösteriyor. Aslında, tesisin dış kısmının çoğunluğu inşa edilmiş gibi görünüyor ve Tesla otomobil üretimine Eylül gibi başlayabilir. Öyleyse, firma Cuma günü yeni yerel tesisleriyle ilgili önemli bir açıklama yapmaya hazırlanıyor olabilir mi? Bunu bir kaç gün içinde öğreneceğiz.

 

Tesla şu anda Çin genelinde önemli bir atağa başlıyor ve yerel olarak Model 3 ve Model Y'nin temel versiyonlarını üretmeyi hedefliyor. Şangay Gigafactory yılda 500.000 araç üretebilecek, böylece Tesla yerel pazara hitap ederken Çin ile ABD arasındaki gümrük vergisi savaşlarından kaçınabilecek.

Son Güncelleme : 30 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo