Yeni Toyota Supra Ferrari, Peugeot ya da Mercedes ile yapılsaydı nasıl olurdu?

Ototeknikveri     30 Mayıs 2019 08:41

2020 Toyota GR Supra, BMW ile birlikte geliştirileceği açıklandığı andan itibaren tartışma konusu oldu. Öte yandan, Toyota bunun için BMW yerine farklı bir firmayla iş birliğine gitseydi nasıl olurdu? Avustralyalı web sitesi Budget Direct bu soruya cevap veren bir dizi çizim yayınladı.

Yeni Toyota Supra Ferrari, Peugeot ya da Mercedes ile yapılsaydı nasıl olurdu?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk çizimde Supra’nın Aston Martin ile birlikte geliştirildiği varsayılmış. Model Toyota ve Aston Martin Vantage stilini biraraya getiriyor ve şaşırtıcı derecede iyi görünüyor. Bunun yanı sıra bir de Mercedes-AMG Supra çizilmiş. Bu otomobilin dış cephe tasarımı çok değiştirilmemiş ancak yeni bir ön fasya ve burada AMG GT modellerine benzer hava girişlerine yer verilmiş. Eğer Mercedes yeni Supra’yı ele alsaydı kaputun altına muhtemelen yükseltilmiş bir V8 motor koyardı.

Çizimlerde yer alan diğer markalar ise Tesla, Nissan, Peugeot, Volvo ve Ferrari oldu. En ilgi çekici çizimse kapsamlı değişikliklerin bulunduğu Chevrolet Supra çalışması. Tasarım C7 nesli Corvette’in bazı özelliklerini alıyor ve ortaya çok dikkat çekici ve etkileyici bir görünüme sahip önden motorlu bir spor otomobil çıkıyor.

Yeni Supra tamamen Toyota ürünü olmayabilir ancak gerçek şu ki BMW ile ortaklık kurulmasa bu model gerçekleşmeyebilirdi. Otomobilin lansmanındaki test sürüşlerine ve yorumlara dayanarak, başarılı bir spor otomobil olduğunu ve BMW’nin otomobile değer kattığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Son Güncelleme : 30 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo