Yeni DS 8, Bu Fotoğraflarda Peugeot 508 L’ye Benziyor

Ototeknikveri     30 Mayıs 2019 10:55

DS bugünlerde Mercedes-Benz E-Serisi ve BMW 5 Serisi gibi modellere karşı özellikle Çin’de rekabet edebileceği bir amiral gemisi model hazırlığı içinde.

Yeni DS 8, Bu Fotoğraflarda Peugeot 508 L’ye Benziyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Lüks markanın büyük sedan modelinin bu yıl sonunda Çin’de, 2020’de Avrupa’da piyasaya çıkması ve DS 8 adını alması bekleniyor. Bugüne kadar araçtan hiç bir fotoğraf görmedik ancak Worldscoop forumundan bir kullanıcı DS 8’in tasarımını gösterdiği iddiasıyla iki resim paylaştı.

 

Resimler Çin için hazırlanmış reklam materyalleri gibi görünüyor. Otomobilin şık silueti bazı forum kullanıcıları tarafından Çin’e özel Peugeot 508 L modeline benzetildi. Bu da DS 8 modelinin aslında uzun aks mesafeli 508’in bir versiyonundan ibaret olabileceği söylentilerini doğurdu.

Resimlere bakarsak bu ihtimal var gibi görünüyor. Aracın profili kesinlikle 508 L’nin boyutları ve camlı kısımlarıyla uyumlu. DS 8’in ön ve arka kısımlarıysa markanın kimliğini yansıtıyor. Önde yeni DS modellerinde gördüğümüz ön panjur ve DS 3 Crossback ile benzer LED gündüz farları göze çarpıyor.

 

Farlar ve arka lambalar da yine DS 8 modeline özgü ve biraz Audi havası taşıyorlar. Yeni modelde çerçevesiz camlar ve tıpkı 508 gibi beş kapılı fastback gövde stili bekleniyor. Bunun yanı sıra gömme kapı kolları da modelde yer alabilir. Resimlerin düşük kalitesi bazı detayları anlamayı zorlaştırıyor.

 

DS 8’in Kasım ayında Guangzhou Auto Show’da tanıtılması ve hemen ardından Çin’de satışa sunulması bekleniyor. Yeni model 2020 yılında Avrupa’ya da gelebilir.

Son Güncelleme : 31 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo