Elon Musk Tesla’nın Teslimat Rakamlarını Yükseltmekte Kararlı

Ototeknikveri     30 Mayıs 2019 11:34

Tesla CEO’su Elon Musk firmasının yılın ikinci çeyreğindeki teslimat rakamlarını yükseltmekte kararlı.

Elon Musk Tesla’nın Teslimat Rakamlarını Yükseltmekte Kararlı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma çalışanlarına gönderdiği bir eposta ile Musk bu hafta Amerika, Asya ve Avrupa’daki ekiplerle görüşmeler yapacağını ve teslimatları yükseltmek için neler yapılabileceğini tartışacağını belirtti.

 

Tesla 2018’in son çeyreğinde 90.700 araç teslim ederek başarılı bir dönem geçirmişti. 2019 yılı ile birlikteyse teslimatlar 63.000’e kadar düştü. Musk bu rakamları yükseltmek istiyor ve daha önce ikinci çeyrek sonunda 90.000 – 100.000 araç teslim etmiş olmayı hedeflediğini söylemişti.

 

Yatırımcılar ve analistler bu hedefe şüpheyle yaklaşıyor. Morgan Stanley analisti Adam Jones, Tesla’nın 70.000 civarı teslimat yapacağının tahmin edildiğini belirtiyor.

 

Öte yandan, Auto News kısa süre önce Model S sedanın kapsamlı bir güncellemeden geçirileceğini yazdı. Haberlere göre, Tesla Model S, Model 3’ü takip eden yeni bir iç mekan ile gelecek. Güncellenen Model S’nin mevcut dijital gösterge panelini bırakarak küçük Model 3 ve Model Y ile aynı yüzer tipte ana ekranı benimsemesi bekleniyor. Bunun yanı sıra otomobile yeni koltuklar ve güncellenen elektrikli motorlar eklenebilir.

Son Güncelleme : 04 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo