Güncellenen Tesla Model S Eylül’de Çıkacak

Ototeknikveri     02 Haziran 2019 11:13

Tesla Model S’yi kapsamlı bir şekilde güncellemeye hazırlanıyor.

Güncellenen Tesla Model S Eylül’de Çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tesla’nın Kaliforniya Fremont’taki fabrikası yeni Model Y’nin yanı sıra güncellenen Model S’yi üretmeye hazırlanıyor.

 

Model S’nin Eylül’de üretime girmesi ve yeni bir iç mekana sahip olması bekleniyor. Güncellemeler çoğunlukla Model 3’ün izinden gidecek. Sonuç olarak minimalist bir kabin bekleyebiliriz. Mevcut modelin dijital kontrol paneli ve dokunmatik dikey ekranlı multimedya sistemi yerine Model 3’teki gibi “yüzer” ekran gelecek.

 

Yeni multimedya sisteminin yanı sıra otomobil Model 3’ün üst versiyonlarındaki koltukları benimseyebilir. Ayrıca yeni bir konsol ve orta konsol da bekleniyor.

 

Performans değişiklikleri henüz gizemini koruyor ancak elektrikli motorların da Model 3’ün üst versiyonlarından alınma olasılığı var. Ayrıca menzili 644 km’ye çıkartacak güncellenmiş bir pil de bulunacak. Bu da elektrikli bir otomobil için etkileyici bir rakam.

 

Dış cephede yapılacak güncellemeler ise belirsizliğini koruyor. Otomobilin fabrikada Model X ile aynı bantta üretilmesi planlanıyor. Bu da gelecek yılın başından itibaren gerçekleşecek Model Y üretimine yer açacak. Giriş seviyesi crossover modelin 2020’nin sonbaharında çıkması planlanıyor ancak bu tarihte değişiklik olabilir.

Son Güncelleme : 04 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo