Volkswagen e-Golf İçin 48 Saatlik Test Sürüşü İmkanı Sunuyor

Ototeknikveri     09 Haziran 2019 01:50

İngiltere’deki Volkswagen müşterileri e-Golf ile iki günlük test sürüşleri yapabilecekler. Otomobili bayiden alan müşteriler sadece bir kaç saat yerine 2 gün boyunca otomobili kullanabilecek.

Volkswagen e-Golf İçin 48 Saatlik Test Sürüşü İmkanı Sunuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kampanya müşterilerin Volkswagen’in elektrikli otomobillerini tanıması ve benimsemesi amacıyla başlatıldı. Volkswagen e-Golf şu anda 38.561 dolar fiyatla satılıyor. Gelecek yıl seriye ID.3 modeli de katılacak.

 

İngiltere’de sıfır emisyonlu bir otomobil olduğu için e-Golf trafik yoğunluğu ya da düşük emisyonlu bölge ücretlerinden muaf tutuluyor, ayrıca yol vergisi alınmıyor.

 

Volkswagen İngiltere pazarlama yöneticisi Tim O’Donovan, kampanyayla ilgili şunları söyledi: “Yeni e-Golf standart Golf hatchback ile alıştığımız her şeye sahip, üzerine bir de emisyonsuz sürüş imkanı sağlıyor. Yeni 48 saat test sürüşü sayesinde kullanıcılar bu otomobilin günlük yaşamlarına nasıl başarıyla uyum sağlayacağını görebilecekler. İki günlük deneyim insanlara e-Golf’ü tüm ihtiyaçlarıyla ve tüm senaryolarla test etme ve çeşitli özelliklerini keşfetme şansı verecek.”

 

e-Golf 136 PS (134 hp) senkronize elektrikli motorla geliyor ve tek şarjla 231 km sürülebiliyor.

Son Güncelleme : 09 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo